Ny assistenttræner på plads for 3F Superligaen

Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 13. august 2020, kl. 10:53

Der er et nyt ansigt på Fredensvang, når AGF’s 3F Superligatrup i dag tager hul på forberedelserne til en ny sæson. Således er Morten Karlsen ny assistenttræner i trænerstaben omkring holdet.

Morten Karlsen kommer til AGF efter han senest har været cheftræner i HB Køge. Før sin tid i Køge var han cheftræner for U19 i FC Nordsjælland. Nu tiltræder Morten Karlsen så som assistenttræner for AGF's 3F Superliga-trup.

- Morten Karlsen har stået i træner-lære i et strømlinet udviklingsmiljø i FC Nordsjælland, men har også senest stået med ansvaret som cheftræner i HB Køge, ligesom han har en solid spillerbaggrund bag sig. De samtaler, vi i processen har ført med Morten, har bekræftet os i, at han kan tilføre yderligere kvalitet i et i forvejen super stærkt set-up, siger sportschef Peter Christiansen.

- Vi har vidst, at vi skulle ha' en ny mand ind i et stykke tid og det har været en god proces, hvor vi har fået mange henvendelser og haft mange muligheder. Det har været vigtigt for os at se på, hvor vi bliver stærkest i vores dagligdag, og hvilke egenskaber - fagligt og personligt - der skal til for at skabe den bedst mulige dynamik og komplimentere resten af trænergruppen bedst muligt.

- Samtidig har Rubéns afgang været en lejlighed for os til at kigge vores daglige rutiner igennem og se på, hvor vi kan sætte yderligere ind. Og her kommer vi til at udfordre allerede eksisterende medlemmer af staben med større ansvar og nye opgaver, fortæller sportschef Peter Christiansen.

Karlsen er klar
- Jeg glæder mig utroligt meget til at starte i AGF, siger den nye assistenttræner selv.

- Det bliver en spændende opgave i en klub, som er på vej frem på mange fronter. Der er blevet lagt mange gode sten i den forgangne sæson som vi skal bygge videre på og jeg ser meget frem til at blive en del af et meget dygtigt og kompetent-trænerteam, siger Morten Karlsen, der altså har trænererfaring fra både talent- og seniorfodbolden.

- Som træner, så tændes jeg af faglige udfordringer og spændende opgaver i et godt og professionelt miljø. Og det er der i høj grad i AGF, hvor jeg ser frem til at bidrage med min faglighed og mine kompetencer. I første omgang i den her spændende sæson, vi står over og som snart starter, tilføjer Morten Karlsen.