To ud af tre i sæsonåbning mod SIF

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 10. august 2020, kl. 18:06

Både U19 og U15 lagde lørdag ud med en sejr i deres sæsonpremiere, mens U17 måtte indkassere et nederlag.

Der var på forhånd lagt op til en vanskelige styrkeprøve for U19 mod et kompetent Silkeborg-hold. AGF-drengene slap dog fint fra opgaven og kunne trække sig fra banen med en 3-1-sejr.

Jonas Yderholm (billedet) åbnede scoringen efter 25 minutter, og blot fire minutter senere udbyggede Frederik Ihler føringen. De to mål var et godt udtryk for, at AGF-mandskabet var bedst i de første 45 minutter og med lidt tur i den godt kunne have scoret et enkelt eller to mål mere.

Efter pausen overtog gæsterne fra Silkeborg teten, og det blev mest af alt en forsvarskamp for hjemmeholdet. Ikke desto mindre lykkedes det Jonas Yderholm at gøre det til 3-0 på straffespark med godt ti minutter igen, og så betød det mindre, at gæsterne fik lov til at pynte på resultatet få minutter før tid.

- Vi spiller på en sindssyg varm kunstgræsbane, og drengene skal roses for at bringe en masse energi. Vi forsvarer virkelig med hjertet mod et godt spillende Silkeborg-hold, og jeg synes, vi er bedst i første halvleg, mens de har overtaget efter pausen. Men alt i alt en god start, hvor vi leverer et solidt holdudtryk, siger U19-cheftræner Fatah Abdirahman.

AGF - Silkeborg 3-1 (2-0) | U19 Ligaen 
1-0: Jonas Yderholm (25')
2-0: Frederik Ihler (29')
3-0: Jonas Yderholm (78, str.)
3-1: Niclas Holm Pedersen (84')

AGF:
Asger Svendsen - Daniel Jakobsen, Thomas 'TK' Kristensen, Viktor Storgaard - Oliver Lund, Nicolaj Sauer, Mads Bager (79: Alexander Laursen), Faysal Halimi (84: Asker Beck), Asger Hausted - Jonas Yderholm, Frederik Ihler (66: Sebastian Beraque)

--------------------------------------------------------

U17 fik klø af SIF

U17 åbnede lørdag sæsonen i Ceres Park, og da slutfløjtet lød måtte de sande, at gæsterne fra Silkeborg havde været bedst på den indbydende grønsvær. Midtvejs i første halvleg havde AGF-drengene et par store chancer til at tage føringen, men de blev ikke udnyttet, og i stedet kunne SIF bringe sig i front kort før pausefløjtet. Og da det i løbet af det første kvarter af anden halvleg blev både 0-2 og 0-3, formåede hjemmeholdet aldrig for alvor at svare tilbage.

- Vi møder et godt SIF-hold, og vi er på bagkant i starten, men får efter et kvarter sat os mere på bolden og skaber også et par store chancer, som begge skal give mål. I starten af anden halvleg scorer SIF til 2-0 på straffe, og derefter sidder de på det hele. Vi kan konstatere, at vi stadig har langt vej at gå, men vi tager arbejdshandskerne på, så vi kan levere en bedre præstation næste gang, siger U17-cheftræner Sancheev Manaoharan.

AGF - Silkeborg 0-3 (0-1) | U17 Ligaen 
0-1: 
Asbjørn Bøndergaard (35')
0-2: Asbjørn Bøndergaard (55')
0-3: Asbjørn Bøndergaard (61')

AGF:
Jonathan Hutters - Jacob Andersen, Andreas Skov, Axel Mors, Ole Jessen (Emil Malthesen) - Oscar Peier (54: Alexander Brahe Hansen), Magnus Isager, Mathias Sauer - Emil Dissing, Gustav Junge, Laust Kaastrup (62: Lasse Madsen)

---------------------------------------------

U15 sæsondebuterede med overbevisende sejr

U15 tog hul på sæsonen med en 7-2-sejr over Silkeborg. Gæsterne havde svært ved at dæmme op for AGF-drengenes aggressive spillestil, der gav sig udslag i mange bolderobringer på gunstige positioner og hele syv scoringer. Tre spillere blev dobbelt målscorer, idet debutanten Albert Vinter, Oliver Thunbo og Bastian Andersen hver især tegnede sig for to træffere. Den sidste scoring var et SIF-selvmål.

- Silkeborg havde problemer med at løse vores høje pres, og vi skabte på den baggrund mange chancer. Varmen gjorde, at vi måtte lette lidt på speederen mod slutningen af første halvleg, og vi lod lidt unødvendigt Silkeborg reducere til 1-3. Men drengene skal roses for at gå ud og dræbe kampen i starten af anden halvleg, og der var aldrig rigtig tvivl om, at vi ville vinde. Alt i alt var det en god sæsonåbning, hvor vi fik øvet nogle ting i spillet med bolden, og vi blev samtidig gjort opmærksomme på, at vi stadig har en del ting, der skal forbedres til kampe imod stærkere modstandere, siger U15-cheftræner Jonas Grauslund.

AGF - Silkeborg 7-2 (3-1) |  U15 Ligaen 
1-0: Albert Vinter (13')
2-0: Oliver Thunbo (17')
3-0: Albert Vinter (28')
3-1: Selvmål (35')
4-1: Selvmål (45')
5-1: Bastian Andersen (58')
5-2: Oskar Steinicke (62')
6-2: Oliver Thunbo (76')
7-2: Bastian Andersen (82')

AGF:
Mikkel Markdal - Mikkel Falk Hansen, Andreas Sønderskov, Clemens Astrup (65: Bastian Andersen), Daniel Amundala (48: Mikkel Kannegaard Kristensen) - Malthe Friis-Christensen, Jonatan Lindekilde, Betram Zacho - Noah Ejlertzen, Albert Vinter (65: Frederik Fenger), Oliver Thunbo

 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet