Test-turen går til Tyskland

Af: MJ / Foto: Getty Images - 20. august 2020, kl. 9:56

Opstartens første testkamp nærmer sig. Fredag gælder det tyske FC St. Pauli i Hamborg.

Vi har efterhånden en god tradition for at spille testkampe mod tyske Hamburger SV, som vi har mødt tre gange inden for et par år.

I år møder vi igen et hold fra Hamborg, men den her gang HSV's lokalrivaler fra FC. St. Pauli, når de lægger græs til en testkamp i morgen fredag. 

FC St. Pauli spiller til daglig i 2. Bundesligaen. Klubben sluttede på en 14. plads i 2. Bundesligaen i sidste sæson med to point ned til FC Nürnberg under nedrykningsstregen. I sidste weekend spillede FC St. Pauli deres første træningskamp forud for den kommende sæson. Her tabte de 2-1 til konkurrenterne i 2. Bundesligaen, Holstein Kiel, hvor den nyankommet angriber Daniel-Kofi Kyerah scorede St. Paulis mål. 

Skærmbillede 2020-08-20 Kl . 09.39.58

Fredagens tyske modstander har tidligere spillet i den bedste tyske fodboldrække, Bundesligaen. Senest var i sæsonen 2010/2011, hvor klubben sluttede på en 18. plads og dermed rykkede ned i 2. Bundesligaen igen 

FC St. Pauli har base i St. Pauli - en bydel i Bezirk Hamburg-Mitte. Hjemmebanen hedder Millerntor, hvor fredagens testkamp skal spilles. Der er kampstart kl. 13. 

Der er ingen livestream fra kampen, men den kan følge live på Twitter på AGF Live, ligesom man kan læse mere om kampen efterfølgende her på AGF.dk 

Her kan du gense højdepunkter fra sidste års testkamp i det tyske. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet