Tre AGF'ere på U19-landsholdet

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 26. august 2020, kl. 23:14

I starten af september skal det danske U19-landshold møde Tyskland i to venskabskampe, og tre AGF'ere har fundet vej til den trup, som U19-landstræner Lars Knudsen har udtaget.

Det drejer sig om Daniel Gadegaard, Albert Grønbæk Erlykke og Thomas 'TK' Kristensen. Både Gadegaard og Erlykke har i forvejen U19-landskampe på CV'et, men derimod vil der være tale om debut på denne landsholdsårgang for Thomas Kristensen (billedet), der er rykket en årgang op i landsholdssammenhæng. Midtstopperen debuterede på U18-landsholdet for blot et halvt år siden, og nu vil DBU så se ham an på årgangen over.

U19-landsholdstruppen tæller flere spillere, der allerede optræder i 3F Superligaen. Udover Albert Grønbæk Erlykke er det blandt andre FC Københavns Mohammed Daramy og Mikkel Kaufmann, Brøndbys Anis Ben Slimane og Morten Frendrup, AaB's Mathias Ross Jensen samt OB's Max Fenger. 

Kampene mod Tyskland spilles henholdsvis d. 3. og 6. september.

Jakobsen og Hutters skal også i landsholdsaktion
Også U18-landsholdet skal i ilden mod Tyskland - henholdsvis d. 4. og 7. september - og her er AGF repræsenteret med Daniel Jakobsen, der i forvejen står noteret for syv ungdomslandskampe.

U17-landsholdet har ikke testkampe på programmet i starten af september, men derimod en træningssamling i Nyborg, og med i truppen er målmand Jonathan Hutters, der fik sin landsholdsdebut på U16-landsholdet i februar.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet