U14 løb med pokalen til Crown Plaza Cup

Af: BJ - 24. august 2020, kl. 22:50

I weekenden deltog U14 i det stærkt besatte Crown Plaza Cup, og efter en gennemført flot holdindsats strøg AGF-drengene helt til tops i elitestævnet i København.

U14 åbnede stævnet med en flot 2-1-sejr over et stærkt FC Nordsjælland-hold, og i anden puljekamp blev SønderjyskE besejret med hele 7-2.

Da Brommepojkarna havde trukket deres hold, var U14 klar til semifinalen, og her gjaldt det endnu engang FC Nordsjælland. Og endnu engang kunne AGF-mandskabet trække sig fra banen med en 2-1-sejr.

I finalen ventede Brøndby, og et koncentreret og hårdarbejdende AGF-hold efterlod aldrig tvivl om udfaldet. Da slutfløjtet lød, kunne de juble over en 2-0-sejr og dermed en fortjent førsteplads i stævnet.

- Drengene leverede en mandfolkepræstation med et stærkt udtryk og en stærk kollektiv indsats både offensivt og defensivt. Vi lavede 12 mål og lukkede kun fire ind i løbet af hele stævnet, og det er jeg meget tilfreds. Vi blev klogere på en del ting under stævnet, og fælles for alle kampene var, at drengene var meget afklarede med den måde, vi gerne vil spille på, fortæller U14-cheftræner Mikkel Schøning Koch.

Også U15 deltog i stævnet, og her blev det til en samlet sjetteplads efter et nederlag til FC København efter straffespark i den afsluttende placeringskamp.

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet