U19 med unødvendigt pointtab

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 24. august 2020, kl. 11:40

Efter tre kampe er U19 fortsat ubesejrede i ligaen, men søndag led holdet dog et unødvendigt pointtab på udebane mod Randers FC.

Efter en lidt jævn åbning på kampen fik AGF-drengene kontrol over spillet, som første halvleg skred frem og skabte også de fleste chancer. To af disse blev omsat til scoringer. Den første sat ind af Jonas Yderholm, der flot trak ind i banen og udplacerede Randers-keeperen. Senere i halvlegen udbyggede Thomas T. Kristensen føringen efter en dødbold, og AGF-mandskabet kunne gå til pause foran med to mål.

Det holdt dog ikke ret længe, for kort ind i anden halvleg reducerede Randers FC. U19 havde efterfølgende flere store muligheder til atter at skabe et tomåls-forspring, men chancerne blev ikke udnyttet, og i stedet udlignede kronjyderne med tyve minutter igen. Lidt af en bet for AGF-mandskabet, der i slutfasen jagtede sejrsmålet. Presset mod Randers' mål resulterede i tre oplagte chancer, der dog heller ikke blev udnyttet, og i sidste ende måtte U19 tage til takke med det ene point. 

- Efter kampen stod vi med en lidt dårlig smag i munden, for det var en kamp, vi  klart skulle have vundet. Vi kommer til de chancer, vi skal, men det er mangel på kvalitet og sjusk, at vi ikke scorer og vinder, og det er noget, vi skal arbejde med, siger U19-cheftræner Fatah Abdirahman.

Kampfakta - U19 Ligaen
Randers FC - AGF 2-2 (0-2)
1-0 Jonas Yderholm (21')
2-0 Thomas Kristensen (29')
2-1 Oliver Bjerrum Jensen (46')
2-2 Oliver Holm Schmidt (71')

AGF:
Asger Svendsen - Daniel Jakobsen (90: Asker Beck, Thomas Kristensen, Viktor Storgaard - Oliver Lund, Nikolaj Sauer, Mads Bager, Faysal Halami (60: Alexander Laursen), Oliver Lund - Jonas Yderholm (82: Sebastian Beraque), Frederik Ihler

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet