AGF søger en koordinator til AGF Klubsamarbejde med ansvar for pigefodbolden

14. december 2020, kl. 12:47

Vil du være med til at styrke pigefodbolden i Østjylland?

Som koordinator i AGF Klubsamarbejde (AKS) vil dit primære ansvarsområde blive pigefodbolden i AKS, og du vil blandt andet få ansvaret for følgende opgaver:

• Planlægning og afvikling af talentcentre for piger.
  • Trekantssamtaler i forbindelse med klubskifte til AGF.
  • Kontaktperson til vores pigesamarbejdsklubber, herunder klubbesøg og kontinuerlig kontakt.
  • Planlægning og afvikling af tilbud til vores pigesamarbejdsklubber, f.eks. Samarbejdsklubbernes Dag, Inspirationstræning, stævner og AGF-besøg.
  • Planlægning og afvikling af AGF Camps

Du vil få dagligdag på Ceres Park og i moderklubberne sammen med klubbernes set-up på ungdomssiden.

Er du den profil, vi søger til at udvikle og styre pigetilbud i AGF Klubsamarbejde?

• Er du god til kontakt med andre mennesker, hvor du gennem ærlighed og respekt sikrer en god dialog med vores samarbejdsklubber?
  • Kan du arbejde struktureret, og befinder du dig godt i en hverdag og i en klub, hvor ansvarlighed og hårdt arbejde sikrer udvikling?
  • Er du stærk på det strategiske niveau - både sportsligt og kommercielt - og ønsker du at være en del af et spændende miljø?
  • Brænder du for fodbold, og ønsker du at være en del af AGF og få en central rolle i vores sportslige strategi, hvor arbejdet med vores samarbejdsklubber og talentcentre er en hjørnesten i udviklingen af vores ungdomsspillere?
  • Har du trænererfaring og/eller været del af foreningsliv?
  • Har du et generelt kendskab til pigefodbolden i Østjylland

Jobbet i AKS kan være sideløbende med et studie eller lignende, og vil være dit sekundære erhverv.

Arbejde i weekender skal påregnes. Løn forhandles efter nærmere aftale.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående arbejdsopgaver og svare ja til ovenstående spørgsmål, så er du velkommen til at sende en ansøgning til AKS Chef René Frost på rf@agf-as.dk. Ansøgningsfrist er 15. Januar 2021. Der vil løbende blive holdt samtaler.