DA Service og AGF øger samarbejdet

Af: MJ - 4. december 2020, kl. 14:42

Fra erhvervssponsor til bronzepartner. DA Service har opgraderet deres samarbejde med AGF.

Det er en stor fornøjelse, at vi nu kan præsentere DA Service som bronzepartner i AGF, efter virksomheden i flere år har været erhvervssponsor i klubben.

DA Service er et rengøringsfirma med hovedvægt på erhvervsrengøring og vinduespolering. Derudover tilbyder de ejendomsservice såsom græsslåning, hækklipning og rensning af tagrende, mens ydelserne også inkluderer privatrengøring i Aarhus og omegn.

Virksomheden er beliggende i Galten lidt uden for Aarhus og blev etableret helt tilbage i 1931. Derfor har de mere end 70 års erfaring i branchen og dækker områder som Aarhus, Herning, Skanderborg, Randers, Silkeborg og Fyn.

Unnamed2

- Vi har valgt at opgradere vores aftale til at blive bronzepartner i AGF, fordi vi gerne vil møde nye mennesker. Her kan vi muligvis møde flere beslutningstagere, hvorfor vi nemmere kan indgå i aftaler og forretning uden at skulle gennem nogle mellemled. Yderligere er AGF en fantastisk fodboldklub på mange måder, og derfor vil vi naturligvis gerne støtte byens hold, siger Preben Andersen, der er direktør i DA Service.

Med opgraderingen til et bronzepartnerskab håber direktøren på, at han kan gøre sin virksomhed endnu mere synlig i lokalområdet.

- Med bronzepartnerskabet håber vi på at blive mere synlige og få folk til at interesse sig for os som virksomhed, så vi i sidste ende kan få flere kunder. Derudover håber vi også på at få flere gode fodboldoplevelser på Ceres Park samt nye kontakter, lyder det fra Preben Andersen.

Læs mere på daservice.dk.