Ny Erhvervssponsor: DKsejlsport

21. december 2020, kl. 19:20

Sæt sejl med DKsejlsport, der er ny erhvervssponsor i AGF.

Forestil dig at tage en tur med kollegerne ud på bølgen blå i en sejlbåd. Det skulle nok kunne ryste de fleste organisationer sammen. Det er netop den slags teambuilding som DKsejlsport er specialister i.

Med base i Kaløvig gennemfører DKsejlsports events, kurser og teambuilding over hele landet og virksomheden er prisbelønnet for sin unikke måde at skabe samarbejde og kommunikation.

Nu træder DKsejlsport ind i AGF's sponsorkreds som ny erhvervssponsor. 

Bindeled
Visionen med DKsejlsport er at være bindeled mellem erhvervslivet og sejlsportshold/udøvere på internationalt plan. Gennem sporten med kapsejladsbådene som omdrejningspunkt, tilbyder DKsejlsport et unikt gennemtestet produkt, der med fokus på samarbejde og kommunikation, skaber en win-win situation for virksomheder og dansk sejlsport.

- Unikt koncept med fantastiske instruktører. Alle firmaer skulle prøve det som teambuilding. Alle kan være med, uanset sejlerfaring eller mangel på samme.

- Tak for nogle fede timer på vandet i går. Det var rigtigt sjovt, kan helt sikkert anbefales til andre at prøve, også af helt uerfarne sejlere, da man er i trygge hænder af de dygtige instruktører, lyder det blandt andet fra nogen af deltagerne i DKsejlsports aktiviteter.

Velkommen til DKsejlsport i AGF!

Se mere om virksomheden her >>>

Logo (26)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet