Jørgensen glæder sig til at komme i gang

AF: Af: MJ - 21. april 2021

Juleferien er over os, men inden længe skal vi i gang med forårsprogrammet i 3F Superligaen. Her bliver der et nyt ansigt i skikkelse af Mathias Jørgensen, der ser frem til at komme i gang efter sit skifte.

Han blev præsenteret som nyeste AGF'er tidligere på måneden. Men Mathias Jørgensen må vente til efter juleferien med for alvor at starte træningen med truppen, når 3F Superliga-holdet den 6. januar returnerer efter juleferie.

Den unge angriber er hentet på en lejeaftale fra amerikanske New York Red Bulls, og han er kommet til Aarhus med en stor lyst til at bidrage til nye succesoplevelser og resultater.

- Vi skal forsøge at få succes igen. Derfor vil jeg hjælpe holdet så godt som muligt med de ting, jeg kan, for at vi kan opretholde succesen fra sidste sæson og gøre det godt igen, siger Mathias Jørgensen.

Selv om han endnu ikke har måtte træne med truppen før årsskiftet, har 20-årige Jørgensen allerede besøgt Fredensvang.

Godt tilpas i Aarhus
Her har han selvtrænet og mødt truppen og staben inden han efter julepausen tager hul på forberedelserne sammen med sine nye holdkammeraterne. Og den unge angriber har fået en god begyndelse i klubben, hvor han ikke skulle bruge mange dage på at føle sig tilpas.

- Jeg har fået et rigtig godt førstehåndsindtryk af AGF og spillerne i klubben. Jeg har med det samme følt mig velkommen i truppen - det er jeg meget positivt overrasket over, lyder det fra Mathias Jørgensen, der glæder sig over facilitetterne på Fredensvang, der er noget anderledes og moderne, end da han som ungdomsspiller for OB i sin tid besøgte Aarhus, når der skulle spilles mod AGF.

- Der er fantastiske faciliteter på Fredensvang i forhold til danske standarder. Det giver en plads og rum til at præstere som spiller - og i et miljø med dygtige mennesker med en passion om at få holdet til præstere, siger Mathias Jørgensen.

Skærmbillede 2020-12-21 Kl . 14.32.38

Fra USA
Før ankomsten til AGF var Jørgensen knap to år i USA. Her viste han stor målnæse i den næstbedste amerikanske fodboldrække USL for New York Red Bulls, ligesom han også gjorde det i ungdomsrækkerne i Danmark, hvor han har scoret et hav af mål i U19-ligaen for OB.

Og netop evnen til at finde vej til netmaskerne er også en af de spidskompetencer, som Jørgensen bruger i sin beskrivelse af sig selv som fodboldspiller.

- Jeg vil betegne mig selv som en hurtig spiller, der er klog i forhold til timing med dybdeløb. Derudover vil andre nok sige, at jeg har en fin målnæse, da jeg har scoret mange mål gennem min tid i ungdomsrækkerne og som senior i USA, fortæller Mathias Jørgensen, der ser meget frem til forårets kampe.

Men inden da er han klar til at arbejde hårdt på træningsbanen for at vise sig frem foran trænerstaben.

- Det er op til mig at gå ud på træningsbanen og bevise, at jeg vil klubben og holdet. Jeg ser ikke noget bedre tidspunkt at skifte til AGF end nu, hvor klubben har været gennem god udvikling igennem flere år og er inde i en positiv periode. Og jeg vil gøre alt for, at vi kan ride videre på dén bølge, vi er på lige nu, lyder det stålsat fra Mathias Jørgensen, der er på en lejeaftale i AGF frem til sommer.

Se nogen af Jørgensens mål fra tidligere i hans karriere:

Koncernpartnere