Smagen fundet: Tag proppen af en ny AGF gin

3. december 2020, kl. 15:08

Med mere end 1000 stemmer - og under kyndig vejledning fra Marc Rieper og Troels Rasmussen - er den særlige jubilæums-gin, 1880 nu klar i butikkerne.

For en lille måned siden bad vi jer om hjælp til at finde den rette smag til en kommende AGF Gin fra Østjysk Vinforsyning. 

AGF-legenderne Marc Rieper og Troels Rasmussen prøvesmagte og anbefalede de forskellige smagsvarianter i en video som du kan gense her >>

Nu er smagen så fundet og de to legender afslører den her. 

Det er over 1000 AGF-fans, der har været med til at bestemme smagen, som altså blev til 1880 Gin'en. Den er økologisk produceret på et mikrodestilleri i Italien og indeholder mere end 20 urter og botaniske ingredienser, såsom: Enebær, frisk mandarin, ingefær, citronskal, lavendelblomster, hyldeblomst, appelsin, rosenblade, kamille, pebermynte og krusurt.  

Og for at give den lidt smag af fodbold har flaskerne også været en tur forbi Ceres Park for at komme i den rette stemning. 

1880 GIN Mockup

1880 GIN - Smagen af Aarhus er nu sat til salg i Vinobles butikker og webshop, samt i AGF Fanshoppen. 

1880 koster 499,- og kommer i en lækker trækasse med KSDH brændemærket i træet 
og et relief af vores hjemmebane på etiketten. 

Og smagen er altså udvalgt af mere end 1000 fans efter kyndig vejledning af AGF-legenderne Marc Rieper og Troels Rasmussen. 

Velbekomme og skål! 

1880 GIN Flaske (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet