Stort bilhus øger samarbejdet med AGF

Af: AGF - 21. december 2020, kl. 11:07

Volkswagen Risskov, Audi Aarhus og Skoda Risskov - der alle er en del af Danmark største bilkoncern, Semler Gruppen - øger nu sit partnerskab med AGF.

De fleste i Aarhus kender nok bilforhandlerne; Volkswagen Risskov, Audi Aarhus og Skoda Risskov, der holder til på Grenåvej i Aarhus, hvor de er samlet i et af byens største bilhuse med en markant placering i Risskov. Bilforhandlerne i Aarhus er en del af Semler Retail som igen er en del af Semler Mobility. Det er den samlende betegnelse for import, detail og leasing i Danmarks største bilkoncern - Semler Gruppen.

Semler Retail har forhandlerkontrakter på mærkerne Volkswagen person- og varebiler, Audi, ŠKODA, SEAT, Porsche, Lamborghini og Bentley og er autoriseret servicepartner af de samme mærker. Ny Guldpartner
I to år har Semler - via bilhuset i Risskov - været Sølvpartner i AGF. Nu opgraderer Semler sit sponsorat hos AGF til at blive såkaldt Guldpartner. 

- Vi har været en del af AGF's sponsornetværk gennem flere år. Først som Bronzepartner, siden som Sølvpartner og nu tager vi endnu et skridt op ad rangstien med en forøgelse af vores engagement. Det gør vi naturligvis fordi, vi har været meget tilfredse med samarbejdet med AGF, der har øget kendskabet til vores bilhus i Risskov og ikke mindst givet en række forretningsmæssige fordele for os i AGF's sponsornetværk. - Her har vi mulighed for at tilbyde et bredt spektrum af de nyeste og mest populære bilmodeller i alle klasser og prisniveauer, og de fordele, som sponsoratet giver os den modsatte vej i forhold til kunde- og medarbejderpleje gør vi i stor stil brug af. Det er også baggrunden for, at vi nu vælger at opgradere vores aftale for at øge vores muligheder og øge vores kendskab og synlighed i byen - via et endnu tættere samarbejde med AGF, siger Lars Malling Hansen, som er filialchef i Semler Retail, der på landsplan beskæftiger godt 1.300 topprofessionelle og kvalificerede medarbejdere, der alle medvirker til gode kundeoplevelser både inden for salg, service og rådgivning.

41e 85992-054d -462a -a 177-3fe 9044821fd _637384402473663376Volkswagen Risskov, Audi Aarhus og Skoda i Risskov har været partner i AGF siden 2017. Besøg bilhuset og de tre mærker her:

Volkswagen Risskov >>>

Audi Aarhus >>>

Skoda Aarhus >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet