Velkommen til nordpil arkitekter

19. december 2020, kl. 10:12

Århusiansk tegnestue indtræder i AGF Aarhus Netværket.

Pilen peger på nordpil arkitekter som nyeste medlem af AGF Aarhus Netværket og dermed også ny netværkssponsor i AGF.

Nordpil er skabt af arkitekt Kim Pretzmann Olesen og bygningskonstruktør Bashar Nasouri, som har slået deres tegnestuer sammen. Og sammen driver de nu tegnestuen; nordpil arkitekter, som med udgangspunkt i Aarhus arbejder med projekter over hele landet.

Stifterne har begge med succes drevet hver deres egen tegnestue, og fagligheden, netværket og erfaringerne spænder derfor meget bredt i nordpil arkitekter.

Skærmbillede 2020-12-19 Kl . 10.07.35

Med stor passion for arkitektur og byggetradition og med fokus på især den nordiske arkitektur vil tegnestuen udbrede kendskabet til god arkitektur som noget der udspringer af det gode samarbejde mellem bygherre, rådgiver og udførende.

Uanset opgavetype er det gennemgående tema for tegnestuen kvalitet og ordentlighed, som er de overordnede parametre, der præger rådgivningen hele vejen igennem fra den indledende snak til det færdige resultat. Se selv i denne ePaper som er udgivet af tegnestuen.

Index (3)

Et varmt velkommen til nordpil arkitekter i AGF og i AGF Aarhus Netværket

Se mere om virksomheden her >>>