AFRY er ny bronzepartner

Af: BJ - 10. februar 2020, kl. 8:51

AFRY, der blandt andet tæller det tidligere Midtconsult, er blevet en del af sponsorkredsen i AGF.

På den rådgivende ingeniørvirksomhed AFRY's kontor i Aarhus er de godt 100 medarbejdere beskæftiget med mange forskellige bygge- og anlægsprojekter.

- Ingen opgaver er for store eller for små til os. Vi udfører alt fra de største og mest komplekse byggerier - fx nogle af de markante højhusbyggerier som Pasteurs Tårn og Copenhagen Towers - til hr. og fru Jensens tilbygning. Det gør vi, fordi alle kunder og opgaver er vigtige og skal behandles med samme omhu, fortæller Martin Kjær, CEO i AFRY.

Han ser frem til, at AFRY kommer med på holdet i AGF.

- Fra flere sider har vi hørt meget godt om AGF's sponsornetværk, og vi glæder os til at blive en aktiv del af det og få gavn af de forskellige muligheder.

De i alt 250 ansatte fra det tidligere Midtconsult udgør byggeridivisionen, som er det markant største forretningsområde i Danmark. På landsplan tæller AFRY totalt set ca. 550 medarbejdere inden for byggeri, anlæg, infrastruktur, industri og energi.

Med 17.000 medarbejdere i mere end 50 lande er AFRY en global spiller, men virksomheden lægger vægt på en stærk lokal forankring, og det skal partnerskabet med AGF blandt andet bidrage til.

- Det er kun få måneder siden, vi skiftede navn til AFRY. Navneskiftet har dog ikke ændret grundlæggende ved vores værdier og den måde, vi driver forretning på. Vi lægger vægt på lokalkendskab, nærhed og tæt samarbejde med vores kunder, og det er vores engagement i AGF også et godt udtryk for. Her bliver vi en del af et stærkt netværk, hvor vi kan få kontakt til nye kunder og pleje eksisterende forretningsforbindelser, siger Martin Kjær.

Læs mere om AFRY på www.afry.com

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet