Amini håber at se mange til forårspremieren

Af: SHC / Foto: F. Sindberg og Lars Rønbøg - 10. februar 2020, kl. 11:07

Med et mål i bagagen rejser Mustafa Amini hjem fra træningslejren i Portugal i håbet om at se mange fans på søndag til forårspremieren i Ceres Park.

Han kom ind og fik sine første kampminutter på træningslejren i fredags og med sejrsmålet i de døende sekunder fik Mustafa Amini noget af et "comeback", da han på et flot langskud scorede til 1-0 i testkampen mod FC København, der også blev resultatet af kampen og dermed en samlet sejr til AGF i træningsturneringen, The Atlantic Cup. 

20200207FB-1735 (1)

Efter kampen var Amini i sagens natur ganske tilfreds med sejren og sit mål fra distancen, der umiskendeligt lignende en tilsvarende situation fra Esbjerg sidst i efteråret, hvor han også på et langskud sikrede sejren sidst i kampen.

Den gang gjaldt det tre vigtige point og i fredags "kun" en testkamp. Men for holdet gælder det altid om at vinde, så en samlet sejr i The Atlantic Cup og en tilhørende pokal tager de gerne med hjem til Aarhus. 

- Vi vil vinde alle kampe, og når man er med i en turnering, så går vi også efter at vinde den - så det er jeg glad for, at vi gjorde. Jeg kom ind i 2. halvleg og det var dejligt at kunne bidrage til sejren, sagde Mustafa Amini, som nu glæder sig til forårspremieren på søndag den 16. februar kl. 16, hvor der venter et lokalopgør i Ceres Park mod Randers FC. Her håber australieren at se mange fans på lægterne. 

Mustafa Amini 041118-02

- Jeg ser virkelig frem til søndag og håber, at der kommer mange i Ceres Park. Vi skal ud og ha' en god start på foråret og får brug for fansenes støtte, siger Mustafa Amini, der - sammen med resten af truppen - rejser hjem til Aarhus i morgen efter en veloverstået træningslejr. 

Har du fået billetter til premieren mod Randers FC? Ellers er det lige her >>>

Instagram2 (11)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet