Brabrand-dreng på kontrakt

Af: AGF - 21. februar 2020, kl. 19:49

U15 talent på kontrakt.Han kom til AGF fra samarbejdsklubben, Brabrand IF i 2017 og nu belønnes det unge talent Emil Dissing for en god udvikling og sit hårde arbejde.

Det offensive fodboldtalent, der til daglig spiller på AGF's U15 hold, er nemlig blevet udstyret med en treårig ungdomskontrakt med AGF som han underskrev på sin 15-årige fødselsdag. - Emil er en dygtig og talentfuld spiller som vi er meget glade for at kunne lave en kontrakt med. Han har nogen spændende spidskompetencer, som vi har set folde sig ud i de senere år. Han er en spilintelligent offensiv spiller, der udviser arbejdsomhed og en god attitude på. Og Emil lever til fulde op til AGF's værdier - så vi ser frem til at arbejde videre med ham i de kommende år, siger talentchef i AGF Allan Frederiksen, der suppleres af ungdomsudviklingstræner i AGF, Sancheev Manoharan, som fortæller mere om den unge spiller. 
 
- Emil er en spiller, der har sine spidskompetencer i det offensive. Han er teknisk dygtig, elsker at have bolden og har stor mod og kvalitet i sit en mod en spil. Udover de offensive kompetencer, så er han altid garant for benhårdt arbejde i sit presspil og for holdet. Emil skal nu arbejde med at blive mere kontinuerlig i sine top-præstationer og få mere output i sit spil. Og det har vi fuld tiltro til, at han kan bygge på i den næste årrække hos, fortæller Sancheev Manoharan. Drømmer om Ceres Park 

Selv er unge Emil Dissing i sagens natur meget glad for den nye kontrakt. 

- Jeg er meget stolt over, at AGF har har skrevet kontrakt med mig og på den måde belønnet mig for mit hårde arbejde og min udvikling - det er fedt at blive belønnet for det arbejde, man lægger i sin fodbold hver dag, og jeg vil gerne takke min familie for deres store opbakning og de trænere, jeg har haft og har nu i AGF, siger Emil Dissing, der går i 8. klasse på ESAA-linen på Rundhøjskolen.

 

- Fremtidsdrømmen er at spille Superliga med AGF, når jeg bliver ældre - for jeg vil gerne blive professionel. Men det kræver, at jeg fortsætter min udvikling og bliver ved med at arbejde hårdt og seriøst i de kommende år, tilføjer Emil Dissing, der med sin ungdomskontrakt med AGF i dag har taget det første, lille skridt på vejen mod drømmen.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet