Ekstra testkamp i Portugal

Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 10. februar 2020, kl. 10:53

En ekstra træningskamp er lagt ind i programmet i Portugal inden truppen vender hjem til Aarhus.

Træningsturneringen, The Atlantic Cup blev færdigspillet i fredags - for vores vedkommende som bekendt med en sejr over FC København i finalen.

Men inden 3F Superligatruppen rejser hjem fra vinterens træningslejr i Portugal er der blevet indlagt endnu en træningskamp.

Således spiller vi i dag træningskamp mod svenske Östersunds FK. Her vil de spillere, der indtil nu ikke har fået så mange kampminutter på træningslejren, få mulighed for at få gode kampminutter i benene, fortæller cheftræner David Nielsen fra træningslejren i Portugal.

- Vi har fået mulighed for en ekstra kamp og den tager vi gerne, så alle får mulighed for at få 90 minutter i benene inden turneringen starter - dermed sørger vi for, at hele truppen er på nogenlunde samme fysiske niveau og vi kan tilbyde kamptid til dem, der ikke har spillet så meget hernede, siger David Nielsen.

Östersunds FK spiller i den bedste svenske række, Allsvenskan og er i Portugal for at forberede sig til deres kommende sæson. Klubben er nok mest kendt for sin flotte europæiske kampagne i 2017/2018 sæsonen, hvor man kom i gruppespillet i Europa League ved at slå klubber som Galatasaray og PAOK og i gruppespillet også spillede sig videre til 1/16 finalerne, hvor det blev til et exit til Arsenal.

Livestream

Kampen i dag, der starter kl. 12.30 (dansk tid), spilles på det træningsanlæg som truppen har benyttet sig af gennem hele træningslejren. Ønsker man at følge med, så udbydes den - uafhængigt af AGF - af Fanseat som et betalt livestream. Det findes her.

AGF opdaterer også fra kampen på AGF LIVE på Twitter.

I morgen drager truppen så hjem til Aarhus efter en god træningslejr og fortsætter de sidste forberedelser hjemme på Fredensvang frem mod forårspremieren mod Randers FC på Ceres Park.

Billetter til den kamp kan findes her >>>

Vinerfestinstagram (1)