Fem gode grunde til at komme i morgen

27. februar 2020, kl. 9:16

Fredag er vi tilbage i Ceres Park, hvor vi tager imod Hobro IK og indbyder til stor fredagsfest i AL Bank Fanzonen med århusiansk livemusik. Skal nogen overtales til at tage med, så her fem gode grunde til at komme i morgen.

Fredagsfest
Weekenden står for døren og fodbolden ruller igen. Det fejrer vi med en stor fredagsfest i AL Bank Fanzonen inden kampen. Her er vi stolte af at kunne præsentere Aarhus-bandet The Broken Beats, der kommer og spiller på scenen i AL Bank Fanzonen, hvor også Allan RH forinden optræder med sine AGF-inspirerede beats. 

Så med fadøl til halv pris i AL Bank Fanzonen er der al mulig grund til at forlænge fredagsbaren i Ceres Park eller kick-starte weekenden med vennerne inden en god fodboldkamp på Ceres Park. Vi åbner AL Bank Fanzonen allerede kl. 17 og kl. 17.30 starter musikken på scenen.

Se mere om programmet her

Fredagsfest (4)

Årets første hjemmekamp 

Med udsættelsen af forrige søndags premierekamp, så bliver kampen i morgen årets første hjemmekamp. Og der er altid noget magisk over den første kamp efter vinterpausen, hvor forventningens glæde endelig kan blive udløst - næsten tre måneder uden fodbold i Aarhus kan godt føles som lang tid. Men efter en god premiere på udebane med en sejr i Horsens kan vi nu også tage hul på 2020 i Ceres Park - det bør man ikke gå glip af.

HOLDET (2)

Det holder tørt
Vi ved det godt… der er kommet vand over Aarhus i større mængder end Patrick Mortensens mål-konto og jo desværre også i et omfang, der gjorde, at forårspremieren måtte udsættes. Men banen bliver klar til kamp i morgen og heldigvis, så varsler DMI nu pænt og tørt vejr til kampdagen med op fem grader og tørt fra oven. Så invester i et halstørklæde i AGF Fanshoppen og lyn jakken op - så er vi sammen klar til fredagsfodbold.

Skærmbillede 2020-02-27 Kl . 08.33.20

Lad os sammen fortsætte stimen
Med sejren i Horsens er holdet nu ubesejret i syv kampe i streg. Udover perioder med playoff-kampe, er vi ikke gået ubesejret i så lang tid siden 2012. Sammen skal vi fortsætte den gode stime på fredag, hvor opbakningen fra lægterne er vigtig for gutterne i bestræbelserne på at fortsat at høste point i kampen for at komme i top seks.

Som Mustapha Bundu siger i kampprogrammet i morgen:
- Fansene er meget vigtige i den her del af sæsonen. De har været der, når tingene ikke har gået så godt - de har støttet os gennem alt. Bliv ved med at komme til kampene og vis jeres støtte, og forhåbentlig kan vi betale tilbage med sejre og godt spil, lyder det fra Mustapha Bundu i kampprogrammet.

SAMMENHOLD (3)

Gør weekenden god 
Med en fredagskamp er det denne gang os, der spiller den første kamp i denne 3F Superliga-runde, der er nummer 23. Og med en sejr, så skal det nok blive en god weekend. Omvendt, så er det aldrig sjovt at gå ind i weekenden og følge resten af kampene oven på et nederlag.

Så sørg for en god weekend til dig selv og resten af byen ved at komme i Ceres Park i morgen og bakke holdet op. For jo flere på lægterne, jo mere opbakning vil spillerne få, og dermed kan vi sammen endnu stærkere gå efter endnu en hjemmesejr - og dermed en god weekend til dig, dine medfans og resten af byen. 

21 SAA AGF_SIF36 (2)

Vi glæder os til i morgen. Køb din billet her >>>> 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet