Finalen venter i The Atlantic Cup

Af: AGF - 5. februar 2020, kl. 6:55

Den sidste testkamp på træningslejren bliver finalen i The Atlantic Cup. Her venter liga-kollegaerne fra FC København på fredag.

Selv om vi tirsdag vandt vores anden testkamp i The Atlantic Cup i Portugal og dermed var på fem point i vores pulje, så måtte vi vente lidt med at finde ud af om det var nok til en finaleplads i træningsturneringen eller ej. 

For det krævede nemlig, at et andet resultat i vores pulje gik vores vej. I en senere kamp tirsdag aften måtte norske Vålerenga nemlig ikke vinde over Slavia Prag. Og det formåede det norske hold fra Oslo ikke - dermed kan vi se frem til, at opstartens sidste testkamp bliver finalen i The Atlantic Cup.

- Vi spiller altid for at vinde, så når nu vi er med i en turnering er det fint, at vi så også når til finalen. Og det bliver godt med en god testkamp mere hernede. Vi har haft et par fornuftige kampe indtil nu, men der er stadig nogen ting, vi skal være skarpere på inden det går løs derhjemme, siger cheftræner David Nielsen. 

Velkendt dansk modstand
I finalen skal vi møde 3F Superliga-kollegaerne fra FC København, der også er i Portugal for at forberede sig på foråret. Københavnerne slog sig videre fra deres pulje med fire point via sejre over Astana og en uafgjort mod Norrköbing. Mens vi altså endte med fem point efter et ekstra point oven på 3-3 mod Slavia Prag og en 2-0 sejr over BK Häcken tidligere tirsdag. 

Alt rigeligt til, at der nu er en ren dansk finale i The Atlantic Cup at se frem til. Finalen spilles på fredag den 7. februar kl. 16 (dansk tid) (oprindeligt planlagt til lørdag, men er nu flyttet til fredag) og som de andre testkampe fra turneringen kan finalen også ses direkte hos EB.dk 

Vinder _atlanticcup

Det er for øvrigt anden gang, vi er i finalen i The Atlantic Cup, som vi tilbage i 2018 vandt efter en straffesparkskonkurrence mod tjekkiske FB Jablonec.

Men to år senere gælder det nu altså en ganske velkendt modstander i skikkelse af 3F Superligaens aktuelle nummer to fra København, der også har prøvet at vinde The Atlantic Cup før. Det gjorde de tilbage i 2014.

Hvem vinder den flotte pokal igen? Det finder vi ud af på fredag.  

Se mere om The Atlantic Cup her. 

Atlanticcup

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet