Flot landsholdsdebut til TK den yngre

Af: BJ - 27. februar 2020, kl. 8:55

Onsdag debuterede Thomas Thiesson Kristensen på U18-landsholdet.

Midtstopperen - der spiller på U19 Liga-holdet og i øvrigt er bror til Superliga-målmand Kasper Thiesson Kristensen - fik fuld spilletid i en venskabskamp mod Spanien, der endte med at vinde 2-1. Ifølge Head og Coaching, Martin Bloch, var det en opgave, debutanten slap flot fra.

- TK viste et fint niveau og var meget kølig på bolden. Han var på ingen måde præget af omgivelserne eller modstanderen. Han var meget omhyggelig i sine defensive aktioner og slap også godt af med bolden, lød observationerne fra Bloch.

Thomas T. Kristensen, der er fra samarbejdsklubben Galten FS, har spillet i AGF siden 2013 - kun afbrudt af et enkelt år i Vejle Boldklub, samtidig med at han gik på idrætsefterskole.

Også U19-landsholdet har mødt Spanien i en testkamp. Her var to AGF'ere i aktion; Albert Erlykke, der spillede hele kampen, og Daniel Gadegaard, som vogtede målet i første halvleg. Opgøret endte 1-1, og Grønbæk var blandt de mest iøjnefaldende danskere.