Nye kræfter kommer på banen i svensker-test

Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 4. februar 2020, kl. 12:12

Tirsdag venter den anden træningskamp i The Atlantic Cup. Og her vil der blive roteret i startopstillingen i forhold til den første testkamp.

Når træningslejren anden testkamp løber af stablen tirsdag, så bliver det med en anden start-opstilling end i den første testkamp i Portugal.

For så mange som muligt skal ha' kampminutter i benene, varsler cheftræner David Nielsen, som også har godt nyt om de spillere, der indtil videre har været på skånekost i vinterens opstart. 

- Vi har mange dygtige spillere, der banker på til startopstillingen og der har været gode præstationer indtil nu. Så i morgen (tirsdag, red.)  skifter vi lidt ud i forhold til kampen mod Slavia Prag i weekenden og starter med nogen andre, fortæller David Nielsen, der har måtte skåne Mustapha Bundu, Jon Thorsteinsson, Kevin Diks og Mustafa Amini lidt i opstartstræningen.

DSC01507

Alle fire spillere har således været under sundheds- og trænerstabens vågne øjne for at sikre, at de er fit for fight. Men Mustapha Bundu og Kevin Diks kan nu se frem til spilletid i morgendagens træningskamp, varsler David Nielsen, mens de to andre må ha' lidt tålmodighed endnu. 

- De skal alle nok få spilletid hernede, men det er vigtigt, vi ikke bringer dem for tidligt. Alle er i træning igen og nu handler det om, at vi skal sørge for at ekskalere fornuftigt i deres træning og sikre, at så mange som muligt af vores spillere kan være aktuelle til startopstillingen, når turneringen går i gang, siger David Nielsen. 

Træningskampen i morgen er mod svenske BK Häcken som man kan læse meget mere om her. Også om hvordan man du følger med hjemme fra Danmark. Kampen starter kl. 17 dansk tid. 

Når truppen er hjemme fra Portugal venter der en spændende forårspremiere mod Randers FC. Køb din billet til den kamp her >>> 

Instagram2 (10)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet