I morgen er der testkamp om en velkendt pokal

Af: Foto: Ole Nielsen, fck.dk og Frederik Sindberg - 6. februar 2020, kl. 11:08

Fredag spiller vi endnu en testkamp under træningslejren i Portugal. Og denne gang er modstanderen dansk i en kamp om The Atlantic Cup trofæet.

Træningslejren i Portugal nærmer sig så småt sin ende og i morgen står den på den tredje testkamp under vinterens træningslejr, når vi spiller finale i The Atlantic Cup. Her skal vi - på Estádio Algarve - møde liga-kollegaerne fra FC København fredag den 7. februar kl. 16 (dansk tid). 

Normalt kan man ellers ikke møde hold fra samme land i træningsturneringen, The Atlantic Cup - bortset fra altså i turneringens finale, hvilket er derfor, at vi nu kan se frem til en testkamp mod FC København. Tidligere i opstarten har vi også testet formen mod liga-kollegaerne fra AaB og FC Nordsjælland. 

Senest vi spillede mod ligaens aktuelle nummer to fra Østerbro var hjemme i Ceres Park sidst i oktober, hvor det i 3F Superligaen blev til et 1-2 nederlag efter en underholdende og tæt kamp. 

Nicolai Poulsen 281019-01

FC København kommer til kampen efter en sejr over Astana i deres første testkamp i Portugal og en uafgjort mod Norrköbing, mens vi startede træningskampene i Portugal med 3-3 mod Slavia Prag og en sejr mod BK Häcken i tirsdags. I den kamp var der comeback til Mustapha Bundu og han ser frem til, at den næste træningskamp bliver om en pokal. 

-  Det er godt at være i finalen - det er endnu en kamp, der gælder noget. Så det skal nok blive en kamp, vi får meget ud af i forhold til vores forberedelser, og nu hvor vi er der, så går vi naturligvis efter at vinde den, sagde Bundu efter tirsdagens testkamp. 

Velkendt pokal 
Det er en velkendt pokal for begge hold, der spilles om i morgen. Som mange måske husker, så vandt vi den i 2018 med en finalesejr over FB Jablonec, mens FC København kunne tage det flotte trofæ med hjem til hovedstaden tilbage i 2014.

I år ender pokalen altså igen på danske hænder - spørgsmålet er nu blot om det bliver århusianske eller københavnske. Det finder vi ud af fredag eftermiddag. 

Atlantic Cup 2014

502659f 2-493d -4ff 6-9969-ab 0bc 9b 7b 518_1_90_0_0_1024_786_1440_1105_4af 49140

Kampen kan følges via eb.dk og har kampstart i morgen kl. 16 (dansk tid). Se mere her. Du kan også følge med via AGF's live-twitter og så er der naturligvis her på AGF.dk og AGF TV mere om testkampen efterfølgende.

Se mere om The Atlantic Cup her >>> 

Efter træningskampen i morgen fortsætter truppens træningslejr nogen dage endnu inden snuden vendes hjem til Aarhus til de sidste forberedelser
til forårspremieren mod Randers FC. 

Har du fået billet til den kamp? Ellers så brug linket her for billetter >>>

 

Vinerfestinstagram

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet