Landsholdsopgaver i vente for Hutters og Jakobsen

Af: BJ - 11. februar 2020, kl. 21:19

Jonathan Hutters og Daniel Jakobsen skal senere på måneden i ilden for henholdsvis U16- og U17-landsholdet.

For Jonathan Hutters vekommende vil der være tale om debut i nationaltrøjen, hvis han kommer til at vogte buret i en af de tre kampe, som U16-landsholdet skal spille i en UEFA Development Tournament i England fra 17.-24. februar. Udover værtsnationen er modstanderne Spanien og USA. Jonathan Hutters, der oprindelig er fra samarbejdsklubben IF Lyseng, er målmand på AGF's U17 Liga-hold.

Også holdkammeraten Daniel Jakobsen skal forsvare nationens ære senere på måneden - nærmere bestemt for U17-landsholdet, der møder Frankrig i to venskabskampe. AGF-forsvarsspilleren, der er fra samarbejdsklubben Østdjurs 91, står noteret for fem ungdomslandskampe.