Lokalopgør aflyst

Af: AGF - 16. februar 2020, kl. 12:19

Søndagens kamp mod Randers FC, der skulle være spillet kl. 16, er desværre blevet udsat. En ny kampdato meldes ud hurtigst muligt.

Dagens 3F Superligakamp mellem AGF og Randers FC er blevet udsat. Kampen skulle ellers være spillet i dag kl. 16 på AGF's hjemmebane, Ceres Park i Aarhus.

Men efter de store mængder regn, der er kommet over Aarhus de seneste døgn, er banen på Ceres Park ikke blevet klar og i en stand, der gør, at kampen ikke kan gennemføres.

- Vi beklager meget de gener denne aflysning påfører vores publikum, sponsorer, modstandere og alle andre involveret i kampen. Men efter en grundig vurdering - og i tæt samråd med Divisionsforeningen og Randers FC - har vi vurderet, at det ikke vil være muligt gennemføre kampen i dag, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen, der til det sidste håbede, at kunne gennemføre kampen, men som nu altså nu må melde en udsættelse ud. 

- Det er enormt ærgerligt, for vi havde glædet os til at starte foråret i dag med en stor kamp mod Randers FC. Så snart vi kender en ny kampdato, så melder vi den ud og alle billetter købt til dagens kamp gælder naturligvis til den nye kampdato, oplyser Jacob Nielsen.

Publikum, der måtte ønske deres billet til dagens kamp refunderet eller på anden måde har spørgsmål i forbindelse med aflysningen kan rette henvendelse til AGF, på agf-billet@agf-as.dk. Bemærk, at billetter til dagens kamp kan bruges, når den bliver afviklet senere. Husk dit ordrenummer, når du henvender dig. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet