Nik & Jay vender tilbage til Ceres Arena

28. februar 2020, kl. 7:59

Ceres Arena kan byde på en stor dansk koncert til efteråret.

De fyldte arenaen til bristepunktet senest de var i Ceres Arena i Aarhus. Til efteråret vender Nik & Jay så tilbage, når de åbner en dansk arena turné i Aarhus den 13. november.Koncerten i Ceres Arena er den første af fire stop, der også bringer de to danske superstjerner forbi Aalborg, Odense og København med deres "Længe Leve Drømmene Tour", som følger op på sidste års 12 singleudgivelser og helt unikke albumkoncept, som udkom i december måned med nye hits til set-listen som 'Hot Sauce', 'Det' Den Vibe' og 'Magnolia'. Koncerten i Aarhus kommer efter en udsolgt, landsdækkende akustisk forårstour. Men i efteråret vender Årets Danske Livenavn 2019 altså tilbage og skruer helt op for deres elskede hitparade på byens største koncertsted, som Nik & Jay udsolgte i 2017.

Siden er kapaciteten dog øget i Ceres Arena til nu 7.000. Men der bliver med garanti stadig rift om pladserne, når billetsalget åbner onsdag den 4. marts kl. 10 hos livenation.dk og ticketmaster.dk- Det var helt forrygende sidst, vi havde besøg af Nik & Jay i Ceres Arena til et show som vi stadig snakker om som en fantastisk aften. Så vi glæder os meget til at byde dem velkommen igen til november, siger Hanne Bisbo Stadsgaard, der er eventchef i Ceres Park & Arena. 


- Vi vil give alt, vi har. I kommer og giver jeres gode, gode energi. Så kan vi sammen skabe mere magi, der er større end os alle sammen - det kan vist kun blive godt, lyder det fra Nik & Jay i forbindelse med offentliggørelsen af koncerterne. 

Nik & Jay er netop blevet hædret af danskerne som Årets Kunstner ved Zulu Awards 2020 og løb som også med titlen som Årets Danske Livenavn ved DMA sidste år. Udover koncerten i Ceres Arena fredag den 13. november, så optræder Nik & Jay også i Aalborghallen, Royal Arena og i Jyske Bank Arena i november. 

Billetsalget til koncerten starter onsdag den 4. marts kl. 10:00 hos ticketmaster.dk

NXJ_LLDT2020_16-9_Aarhus

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet