Sådan kan du følge tirsdags-testen

Af: NM / Foto: F. Sindberg - 4. februar 2020, kl. 13:28

Optakten til forårssæsonen fortsætter i dag, hvor vi i Portugal skal spille testkamp mod BK Häcken kl. 17.00. Gør dig klar opgøret mod det svenske hold lige her.

Træningsturneringen; The Atlantic Cup fortsætter i dag med en testkamp mod svenske BK Häcken, som fløjtes i gang 17.00. Det er anden kamp for os i turneringen, hvor vi i første opgør mødte Slavia Prag. Kampen endte 3-3 i ordinær tid, men vi trak det længste strå i straffesparkskonkurrencen og fik dermed et ekstra point ud af den kamp.  

Med en god sejr i bagagen og en masse minutter i benene, står gutterne nu overfor svenske BK Häcken i den sidste puljekamp til Atlantic Cup. Bliv opdateret på det svenske hold her.

Og her ser cheftræner David Nielsen og Sebastian Hausner frem mod dagens testkamp. 

Følg kampen
Ekstra Bladet har købt rettighederne til træningsturneringen og livestreamer derfor kampen via deres hjemmeside på EB.dk. Det kræver et abonnement for at tilgå livestreamen. Du kan læse mere om det her

Og bemærk at kampen altså starter kl. 17 (kl. 16 lokal tid) og ikke kl. 21, som det er fremgået visse steder. 

Det er også muligt at følge kampen via AGF's livetwitter, hvor vi livetweeter kampen. Og AGF.dk og AGF TV har også mere om kampen efterfølgende.

Følg også med i træningsturneringens gang via The Atlantics Cups hjemmeside, som man kan finde her. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet