Sejr i årets første reserveliga-kamp

Af: NM / Foto: F. Sindberg - 18. februar 2020, kl. 8:59

Årets reserveliga-sæson blev i dag skudt i gang på Fredensvang med en sejr over AaB.

Mandag var det tid til årets første kamp i Reserveligaen, hvor AaB var på besøg på Fredensvang. Efter søndagens udsatte kamp var kampen en god lejlighed til at få gode kampminutter i benene for 3F Superliga-truppen, der ellers stod på spring til at få startet sæsonen i går. 

Men i stedet for rullede bolden i dag på Fredensvang mod et aalborgensisk hold, der også stillede med flere af nordjydernes velkendte navne i startopstillingen. Så det var to hold klar på kamp i dagens regn og blæst, hvor vi lagde bedst ud i de hårde vejrmæssige omgivelser, der ikke just opfordrede til pænt spil. 

Skærmbillede 2020-02-17 Kl . 15.26.37

Alligevel var første halvleg vældig underholdende og bølgede frem og tilbage, hvor begge hold havde deres chancer. Efter 13 minutters spil erobrede vi bolden og Mustapah Bundu fik plads med front mod mål. Efter at have afdriblet to forsvarsspillere blev han fældet inde i straffesparksfeltet med et efterfølgende straffespark som Bundu selv tog sig af, men missede. 

Så det var AaB som kom først på tavlen ved prøvespilleren, Aramis Kouzine til 0-1, men allerede minuttet efter havde Bror Blume held med at sende et hjørnespark direkte i mål til 1-1. 

Første halvleg fortsatte i et højt tempo og med mange chancer til os, men det var igen AaB, der kunne score, da Frederik Børsting fandt nettet tæt under mål til pausestillingen 1-2. 

2. halvleg
Anden halvleg bød på en mere kontrollet kamp, hvor vi sad meget på tempoet og spillet - trods en del udskiftninger. 

Efter en times tid opfangede en velspillende Benjamin Hvidt bolden på egen banehalvdel, og sendte den dybt til Kasper Lunding. I fart rundede Lunding en forsvarsspiller, og trak ind i banen, hvor han sikkert sparkede bolden i det korte målhjørne til 2-2. 

P1320496

Efter en periode i slutningen af kampen med tungt AGF-pres blev bolden smidt i feltet over flere omgange. Angrebet sluttede med, at Alex Gersbach fandt Patrick Mortensen inde i det lille felt, hvor angriberen sikkert headede bolden i mål til 3-2, hvilket også blev slutresultatet af kampen. 

Næste kamp i Reserveligaen er mod Hobro den 23. marts kl. 13. Se det fulde forårsprogram i Reserveligaen her.

Kampfakta: AGF - AaB / Reserveligaen 
3-2 (1-2)

1-0: Aramis Kouzine
1-1: Bror Blume 
1-2: Frederik Børsting 
2-2: Kasper Lunding 
3-2: Patrick Mortensen

AGF-truppen: 
W. Eskelinen, N. Backmann, F. Tingager, A. Gersbach, M. Bundu, N. Poulsen, B. Hvidt, J. Ankersen, P. Mortensen, T. Thorsteinsson, B. Blume, K. Lunding, S. Hausner, K. Diks, N. Helenius, T.K.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet