Sidste test blev en svensk deler

Af: NM / Foto: F. Sindberg - 10. februar 2020, kl. 15:25

Der blev i dag spillet en ekstra testkamp i Portugal inden afrejsen hjem til Danmark i morgen.

Træningsturneringen, The Atlantic Cup blev færdigspillet i fredags - for vores vedkommende som bekendt med en sejr over FC København i finalen. 

Men inden 3F Superligatruppen i morgen kan rejse hjem fra vinterens træningslejr i Portugal, så var der mandag eftermiddag indlagt en sidste træningskamp mod svenske Östersunds FK, der spiller i den bedste svenske række, Allsvenskan og er i Portugal for at forberede sig til deres sæson.

P1320429

Kampen blev spillet på det fine træningsanlæg, hvor truppen har arbejdet under hele lejren og her fik mange af de spillere, der indtil nu ikke har fået så mange kampminutter på træningslejren, gode minutter i benene mod en den svenske modstander. 

Så mens dele af truppen kiggede på, så knoklede resten på banen i en kamp, hvor 1. halvleg blev noget låst og uden de helt store chancer til nogen af holdene. 

DSC02431

Begge hold var gode til at holde i bolden, og gradvist få flyttet kuglen op på modstanderens banehalvdel. Men skarpheden manglede lidt på den sidste tredjedel, som også gjorde at hverken vi eller det svenske mandskab for alvor blev farlige i 1. halvleg. 

Kevin Diks og Albert Grønbæk kom dog til gode muligheder, men uden, at det for alvor blev farligt for svenskerne, der omvendt heller ikke kom til meget - og de afslutninger, de fik fyret af mod vores mål tog TK sig fint af i målet.

P1320426

2. halvleg
Efter pausen kom svenskerne på banen med mere fart og tempo, og de sad på de første ti minutter af anden halvleg. Og allerede et minut inde i anden halvleg scorede svenskerne til 1-0 efter et hjørnespark. 

Men som anden halvleg skred frem begyndte kampen at finde tilbage til formen fra første halvleg og vi fik ikke helt gevinst af et ellers fint pres. Men efter 74 minutter tog Helenius chancen på et frispark udefra. Bolden rammer stolpen og derfra kunne en kamplysten Albert Grønbæk udligne til 1-1. 

P1320452

Målet fik tændingen og tempoet tilbage i kampen, men uden at nogen af holdene for alvor fik få udbytte af det, og kampen sluttede 1-1, der på mange måder var et fair resultat af dagens testkamp. 

I morgen drager truppen så hjem til Aarhus efter en god træningslejr og fortsætter de sidste forberedelser hjemme på Fredensvang frem mod forårspremieren mod Randers FC på Ceres Park

Billetter til den kamp kan findes her >>>

Kampfakta - testkamp:  AGF - Östersunds FK
1-1 (0-0)

1-0: Østersunds FK
1-1: Albert Grønbæk 

AGF Truppen: 
Kasper Kristensen, Kevin Diks, Mikkel Lassen. Sebastian Hausner,  Jesper Juelsgård, Alex Gersbach, Zach Duncan, Albert Grønbæk Erlykke, Nicklas Helenius , Magnus Anbo, Mustapha Bundu, Alexander Ammitzbøll,  Gift Links, Jon Thorsteinsson, Daniel Gadegard, Kasper Lunding, Benjamin Hvidt. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet