Sievi ny partner i AGF

Af: AGF - 18. februar 2020, kl. 10:57

Nordeuropas største producent af sikkerheds- og arbejdsfodtøj er ny partner i AGF.

Siden 1951, hvor et lille skomagerværksted fra den finske by Sievi sendte den første støvle på gaden er skomageren nu vokset til Nordeuropas største producent af sikkerheds- og arbejdsfodtøj med to fabrikker i Finland og over 500 medarbejdere.

Men navnet er stadig lokalt - Sievi, og det skal danskerne nu lære bedre at kende, når Sievi i de kommende år intensiverer sin tilstedeværelse i Danmark.Et af redskaberne til et øget kendskab i Danmark er et nyt partnerskab med AGF, hvor Sievi nu indtræder i klubbens sponsorkreds som såkaldt Sølvpartner. 


SIEVI Logo _1280x 720
- Vi vil gerne være en del af danskerne arbejdsliv. Derfor skal vi også være tilstede, hvor de færdes i fritiden. Og 3F Superligaen er et af de bedste udstillingsvinduer i Danmark, hvor fodbolden samler mange mennesker. Især AGF er jo omgivet af stor interesse, begejstring og eksponering, og vi ser frem til at få glæde af de fordele vores nye samarbejde med AGF vil give os i forhold til at øge kendskabet til vores brand i Aarhus og i Danmark, siger Brian Pedersen, der er direktør for Sievi Danmark.

Første gang i Danmark


Med aftalen med AGF er det første gang, at finske Sievi går ind i dansk fodbold. Virksomheden er i forvejen engageret i finsk, svensk og norsk topsport.

Men nu skal samarbejdet med AGF bruges til at øge kendskabet til Sievis produkter i Danmark, hvor Sievi håber på at kunne øge sine markedsandele i de kommende år.- Aftalen med AGF er en del af en større indsats som vi den kommende tid kommer til at ligge i Danmark, hvor vi føler, at vores markedsandele kan blive større. Vi kommer med en kvalitet, der er populær i hele Norden og vi ser naturligvis gerne, at endnu flere bruger Sievi på arbejdet. Så vi glæder os over aftalen med AGF og ser frem til det nye samarbejde, tilføjer Brian Pedersen.

P1010132 (1)

Sievis danske repræsentanter på besøg på Ceres Park 

Læs mere om Sievi her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet