Spil 3F Superliga Picks og vind en spillertrøje

21. februar 2020, kl. 11:27

3F Superliga Picks er tilbage og nu kan du også spille med i en fanliga.

3F Superliga Picks er tilbage med masser af præmier og nu kan du komme med i AGF fanliga, hvor du kan vinde en spillertrøje.  

3F Superliga er i gang og vi starter som bekendt mandag. Dermed er spillet, 3F Superliga Picks også meget snart i gang.

Det er sjovt og alle kan være med. Man behøver ikke kende spillernes individuelle styrker for at spille med om præmierne eller håneretten over vennerne. 

Tilmeld dig spillet her

Skærmbillede 2020-02-21 Kl . 10.43.39

I 3F Superliga Picks skal man vælge udfaldene i kampene og rangere dem efter, hvad man tror mest på. Hvis du har størst tro på sejr til AGF i en runde, så skal den rykkes op på det maksimale antal point, og det udfald, du er mest usikker på, skal du rykke ned på det mindste antal point.

Som noget nyt kan du nu dyste direkte mod andre AGF-fans og den bedste i AGF-ligaen, når spillet er slut vinder en spillertrøje. Det er helt gratis at være med i ligaen, og du kommer automatisk med ved at vælge AGF som dit favorithold.

Du kan også lave dine egne ligaer i spillet, hvor du kan tæve vennerne eller vinde over kollegerne. Og hvis du vælger Picks Plus, så spiller du med om præmierne. 

Den bedste i hver runde vinder et sæsonkort til en valgfri klub og førstepræmien, når spillet er slut er en fodboldrejse til 10.000 kr. 

Spillet starter 28. februar, når vi møder Hobro kl. 19.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet