Stemmer på kampen

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen og Getty Images - 27. februar 2020, kl. 20:35

I morgen venter Hobro IK hjemme i Ceres Park. Her samler vi op på nogen af forventningerne til kampen.

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at der i morgen venter årets første kamp i Ceres Park, når vi tager imod Hobro IK til endnu en spændende kamp om vigtige point til top seks striden, 

Det er kl. 19 fredag aften og man kan stadig købe en billet, hvis man mangler. Det foregår lige her >>>>

I et nyt optaktsformat, vi kalder "Stemmer på kampen" samler vi op på forventningerne til kampen fra de medvirkende og en enkelt iagttager. 

Jeg forventer, at vi får en tæt og svær fodboldkamp. Jeg må sige, at jeg var imponeret over Hobros indsats mod FC Midtjylland, og det var en kamp som de på forunderlig vis ikke formår at vinde. Vi får vores hænder fulde i morgen aften, men det skal vi bare være klar til og sørge for at vi rammer nogle af vores stærke punkter.
David Nielsen, Cheftræner til AGF TV

David Nielsen 080719-04

Den som har den mest professionelle tilgang til kampen vil gå med de tre point. Det bliver ikke dem som har flest pasninger, der vinder kampen, så det skal vi være indstillet på. Vi skal finde vores spil frem fra FC Midtjylland-kampen. For som vi spillede i den kamp, så viste vi, at vi kan spille godt. Men hver kamp har sit eget liv, så vi skal bare ha' fokus på os selv. 
Pål Alexander Kirkevold, Hobro til hikfodbold.dk

Getty Images -1173857548

Jeg synes Hobro er et fint hold. Jeg så kampen mod Midtjylland, hvor de spiller en rigtig, rigtig fin kamp, og vi har stor respekt for dem. Vi skal sørge for, at vi er 100 procent klar til fredag, så skal vi nok få tre point.
Niklas Backman, AGF til AGF TV

Nicklas Backman 281019-02

Det bliver langt hen ad vejen en kamp, der kommer til at minde meget om Horsens kampen. En presset modstander, hvor Hobro har nogle større offensive profiler, som kan lidt mere på egen hånd end AC Horsens. Men sådan som udgangspunkt, bliver det meget med dueller på en dårlig bane. Jeg tror på mange høje bolde, hvor Hobro vil forsøge at slå den op på deres frontangribere, og tage den derfra. 
Dennis Bjerre, sportsjournalist på Århus Stiftstidende i podcasten, 'Det Hvide Snit'.

Står du uden billet til kampen, kan du finde den lige her.

Der er kampstart kl. 19 og AL Bank Fanzonen åbner kl. 17 til stor fredagsfest. Vi ses!

Fredagsfest (5)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet