Supernyt tribunenavn på Ceres Park

11. februar 2020, kl. 14:10

Fra starten af forårssæsonen i 3F Superligaen får den ene ende-tribune i Ceres Park nyt navn. Det drejer sig om D-tribunen, der nu skifter navn til Super1Rent Tribunen - opkaldt efter den østjyske rengøringskoncern af samme navn.

Man får mod på mere, hvis man er sponsor i AGF. Det kunne i hvert fald være konklusionen, hvis man ser på rengøringsfirmaet Super1Rent, der for under fem år siden for første gang indgik et samarbejde med AGF - den gang på et såkaldt bronzeniveau.

Siden har Super1Rent flere gange løftet sit engagement i AGF. Senest i 2017, hvor Super1Rent blev Guldpartner og dermed en af de store samarbejds-partnere for AGF.

Nu øger Super1Rent igen sit engagement i AGF med et nyt tribunesponsorat, hvor D-tribunen i Ceres Park nu opkaldes efter Super1Rent og dermed fremover hedder Super1Rent Tribunen.

P1010053

Dermed øger den østjyske rengøringskoncern, der har hovedsæde i Hadsten, sin synlighed i Aarhus og i resten af den midtjyske region. Og det er ingen tilfældighed, at Super1Rent nu i endnu højere grad benytter AGF til at øge sit kendskab i Østjylland og i resten af landet. 

- I den relative korte periode, vi har været involveret i AGF, har vi fået rigtig meget ud af samarbejdet. Både i forhold til de netværksmæssige fordele og den eksponering, der følger med, og tilsammen har det givet os en øget forretning og en vækst i de senere år, som jeg blandt andet tilskriver vores samarbejde med AGF. Samtidig vil vi som østjysk virksomhed med store interesser i Aarhus også gerne bakke op om AGF i fremtiden og sende et signal om, at det er vigtigt at stå sammen om regionens fodboldflagskib, og vi ser meget frem til at indvie den nye tribune og til at fortsatte gode samarbejde, siger Jesper Friis Blak, som er indehaver af Super1Rent Danmark.

P1010021 (2)

Hos AGF, hvor man i vinterpausen har iklædt D-tribunen nye farver og skilte, så den bliver helt klar til forårspremieren mod Randers FC den 16. februar, glæder man sig over den nye aftale, der forsegler et mangeårigt godt samarbejde mellem AGF og Super1Rent.

- Super1Rent er et godt eksempel på, hvad en virksomhed i regionen kan få ud at blive en del af AGF. De har været med i relativ kort tid og har i den periode oplevet en flot vækst - og vores samarbejde har vokset sig endnu stærkere. Den vækst arbejder vi nu sammen for at videreudvikle gennem endnu mere synlighed i AGF med et tribune-sponsorat, som understøtter de andre parametre i aftalen med netværk og relationer, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Se mere om Super1Rent her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet