Tilbud til børn: Træn som en pro

Af: AGF - 17. februar 2020, kl. 9:54

Sæt kryds i kalenderen fra den den 3. april og to dage frem. For her afholder AGF igen AGF Mini Camp, hvor børn kan prøve livet af som professionel fodboldspiller.

I AGF har vi taget initiativ til et nyt projekt, hvor fodboldglade børn i april får muligheden for at prøve talentet i et professionelt miljø - vi kalder det AGF Mini Camp og havde premiere sidste år.

Nu vender AGF Mini Camp tilbage den 3. til 5. april 2020.

AGF Mini Camp og er et tilbud til alle ungdomsspillere i Danmark fra årgang 2007 til årgang 2011.

I AGF Mini Camp kommer du som deltager til at træne og leve på det højeste niveau, hvilket vil give dig et indblik i, hvordan det er at være professionel fodboldspiller. Træningen vil blive varetaget af elitetrænere fra AGF.

Det kommer dog ikke kun til at dreje sig om fodbold. Opholdet på AGF Mini Camp vil - udover den intense fodboldtræning - også byde på sjove fritidsaktiviteter og en unik lejlighed til at skabe nye venskaber med de andre deltagere, der alle deler en passion for fodbold.

Ungdomshold I Fredensvang 250719-40

Du vil på alle dagene være påført et AGF Mini Camp-spillersæt, som du vil få udleveret. Sættet består af shorts, strømper og en t-shirt. Vi kan dog være uheldige med vejret, hvorfor du i det tilfælde vil få udleveret en trøje i stedet for en t-shirt. Du skal selv sørge for at medbringe fodboldstøvler. 

AGF Mini Camp løber af stablen den 3. april på Fredensvang i Aarhus og varer i alt tre dage.

Mere information og tilmelding her.

Tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet og der er kun plads til et begrænset antal børn. Fristen for at tilmelde sig er den 25. marts.

Vi glæder os til at se dig!

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet