TK foran landsholdsdebut og genvalg til Erlykke og Gadegaard

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 13. februar 2020, kl. 21:24

I uge 9 spiller både U18- og U19-landsholdet venskabskamp mod Spanien, og her er AGF repræsenteret med tre spillere.

For første gang er Thomas Thiesson Kristensen blevet udtaget til et ungdomslandshold. Midtstopperen - der i øvrigt er bror til Superliga-målmand Kasper Thiessson Kristensen, og ligesom ham også i daglig tale bliver kaldt TK - er en del af den trup, som U18-landstræner Lars Knudsen har udvalgt til venskabskampen mod Spanien i Pinatar d. 26. februar.

Thomas T. Kristensen, der er fra samarbejdsklubben Galten FS, har spillet i AGF siden 2013 - kun afbrudt af et enkelt år i Vejle Boldklub, samtidig med at han gik på idrætsefterskole.

Også U19-landsholdet tester formen mod Spanien d. 26. februar, og her har to AGF'ere fundet vej til truppen; nemlig Daniel Gadegaard og Albert Grønbæk Erlykke, der står noteret for henholdsvis 17 og tre ungdomslandskampe.