Turen går til Horsens

Af: AGF / Foto: Getty Images - 20. februar 2020, kl. 9:29

Der er på mandag dømt østjysk lokalopgør i Horsens. Her bliver du gjort klar til den korte tur mod syd.

På mandag går turen lidt syd på ad E45 - en 35 minutters behagelig kørsel til Horsens, hvor vi på Casa Arena skal møde AC Horsens i hvad der bliver forårets første 3F Superligakamp. 

Så vi håber, at mange fra Aarhus har lyst til at tage med og bakke holdet på fra et fyldt udebaneafsnit - som det er set så ofte før i Horsens, hvor kampen på mandag starter kl. 19. 

Getty Images -1034100090

Casa Arena Horsens udgør altså destinationen for mandagens kamp. Her er der i alt plads til 10.495 tilskuere.

Udebaneafsnittet er placeret på Nord-Tribunen. Det er 19,60 meter bredt og 23,20 meter højt og der er plads til godt tusind fans. Lige ved siden af - på endetribunen - er der mulighed for siddepladser tæt på udebaneafsnittet.

Du finder billetter til udebaneafsnittet her. Vælg gæstetribune

Og her er information fra AC Horsens til medrejsende fans.

Tag med
Som vanligt arrangerer både AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus busture til kampen. Det kan man orientere sig om på deres Facebook-sider. 

Men med den relative korte afstand til Horsens, så er det også enkelt at tage turen på egen hånd, hvis man har lyst til det.

I bil anbefaler vi at følge E45-motorvejen og dreje fra ved frakørsel 55 Horsens N. Fortsæt videre ad Østbirkvej og Skanderborgvej, hvorefter CASA Arena burde være lige til at finde. Der er nemlig skiltning hele vejen til stadion, der har adresse på Langmarksvej 65, 8700 Horsens.

Der er også gode tog- og busforbindelser til Horsens. Fra banegården i Horsens kan man gå hen til Vitus Berings Plads, hvorfra der hvert kvarter går bus til Casa Arena. 

Getty Images -1034990838 (5)

Vi håber at se mange fans tage den korte tur mod syd, så spillerne igen kan blive båret frem af en fantastisk støtte på udebane.

Der er kampstart mandag den 24. februar kl. 19 på CASA Arena Horsens. Kampen kan også følges på TV3 Sport og Viaplay for dem, som desværre ikke har mulighed for at tage med.

Billetter her >>>>

Aarhusach Kopi

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet