Næste søndag er vi endelig tilbage

3. februar 2020, kl. 20:34

Brug vinterferiens sidste dag på at fejre, at 3F Superligaen er tilbage fra sit vinterhi, når AGF inviterer til vinterfest og lokalopgør i Ceres Park søndag den 16. februar kl. 16.

Nu er der under to uger til, at fodbolden ruller igen efter vinterpausen. Og for vores vedkommende bliver det noget af en forårspremiere, når Ceres Park danner ramme om et vaskeægte lokalopgør mod Randers FC søndag den 16. februar kl. 16.
 - 16 og 16. Det er nemt at huske...

Det er altid spændende kampe mod lokalrivalerne og i år handler det ikke kun om den lokale håneret mod Randers FC, men også om en plads i top seks, hvor begge hold kæmper om en plads, når stregen senere på foråret skal sættes til mesterskabsslutspillet.

Så der er meget på spil i årets første 3F Superliga-kamp og det bliver en kamp man ikke må gå glip af. 

Foto 42 (1)

Kom til vinterfest
Men til årets første kamp kan vi byde på meget andet end et spændende lokalopgør om vigtige point. For i anledning af, at kampen finder sted den sidste dag i vinterferien, så inviterer vi til stor vinterfest inden kampen.

Her har vi udvidet vores kendte AL Bank Fanzone der bliver pyntet op til afterski og hyggeligt vintersamvær. For det kan godt være, at sneen brillererer med sit fravær og der var 10 grader i januar, men vinterfest skal vi ha'!. Så næste søndag laver vi den selv i AL Bank Fanzonen, der går i vinterlige rammer med alskens sjove aktiviteter og hyggelige aktiviteter. 

Stemningspic 040318-037 (1)

Kom derfor i god tid til kampen og oplev en masse sjove og spændende ting inden kampstart. Prøv for eksempel kræfter med vores ski-simulator eller test dine evner på et kunstigt snowboard, mens du nyder tonerne fra afterski-DJ'en på vores scene.

Man kan også spille FIFA med AGF Esports dygtige spillere og møde Aros og nogen af de Superliga-spillere, der ikke er aktuelle til kampen. Og til børnene og legeglade forældre byder vi på et stort indendørs legeland, 

Stemningspic 040318-073 (1)

Børn kommer gratis til fodbold

Så tag hele familien med til fodboldfest i Ceres Park og lad ungerne lege i det store legeland, mens I nyder den hyggelige stemning og forventningens glæde inden kampstart.

Og er man en familie, så husk, at man kan komme til fodbold i Aarhus for kun 200 kr. for to børn og to voksne. Det er der ikke mange andre begivenheder i vinterferien, der kan hamle op med. Den gode pris kan lade sig gøre fordi alle børn under 15 år kommer gratis til fodbold i Ceres Park. 

Så hvis ikke udsigten til et intenst lokalopgør i kampen om top seks er grund nok til at komme til forårspremieren i Ceres Park. Ja, så er der mange andre gode grunde til at sætte et stort kryds i den sidste dag i vinterferien og komme i Ceres Park på søndag den 16. februar kl. 16. 

DSC_1065 (1)

Og selv om vi fejrer vinterferien, så håber vi naturligvis på godt vejr og på, at vi kan nøjes med den kunstige sne. Og skal man tro prognoserne fra DMI, så bliver det rent faktisk pænt fodboldvejr for årstiden.

Så vi håber, at vi ses næste søndag den 16. februar. Vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 14.30, mens der er kampstart kl. 16. 

Billetter til kampen købes lige her >>>>>

Instagramprogram

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet