600 AGF-fans og ni spillere klar til KMD Cup

Af: BJ / Foto: Allan Samsøe Voss - 9. januar 2020, kl. 9:38

Så er truppen klar til KMD Cup, der finder sted på fredag i Jyske Bank Arena i Odense.

Det er en blanding af erfarne kræfter og unge talenter, der skal forsvare AGF's farver til KMD Cup. Cheftræner David Nielsen har således valgt at udtage følgende spillere til indendørsstævnet:

6. Nicolai Poulsen (anf.)
11. Gift Links
22. Benjamin Hvidt
35. Kasper Lunding
38. Alexander Ammitzbøll
39. Magnus Anbo
46. Mostafa Maarouf
45. Jacob Trenskow
47. Albert Grønbæk Erlykke

Kasper Lunding, Benjamin Hvidt, Albert Erlykke og Jacob Trenskow var også en del af truppen, der spillede KMD Cup på hjemmebane sidste år.

AGF-afsnittet er UDSOLGT

Godt 600 AGF-fans købt billet til stævnet, og nu meldes afsnittet UDSOLGT.

Åbningskamp mod Brøndby

Udover AGF har KMD Cup deltagelse af værtsklubben OB, AaB, Brøndby samt et hold bestående af spillere fra OB's samarbejdsklubber på Fyn. Der spilles alle mod alle - og åbningskampen står mellem AGF og Brøndby.

Hele kampprogrammet ser således ud:

19:00: Brøndby IF - AGF
19:12: OB - Øens Hold
19:40: Øens Hold - AaB
19:58: OB - AGF
20:10: AaB - Brøndby IF
20:28: Øens Hold - AGF
20:40: AaB - OB
20:58: Brøndby IF - Øens Hold
21:10: AGF - AaB
21:28: OB - Brøndby IF
22:05: Finale - Nr 1 - Nr 2 i Puljen

Bemærk:

• Spilletiden i puljekampene er 9 min.
  • Spilletiden i finale er 2x7 min.
  • Ved uafgjort i puljekampene sparkes straffespark med sudden death (altså til et hold har scoret og det andet brændt); vinderen får et ekstra point.

Future Stars Cup

Udover Superliga-spillere skal AGF's U14-hold også i aktion til stævnet. De unge talenter skal deltage i Future Stars Cup. Her spiller de semifinale mod OB kl. 18.20, og trækker de sig sejrrigt ud af den duel, skal de spille finale kl. 21.40.

Følgende U14-spillere er udtaget til Future Stars Cup:

1. Mikkel Markdal
3. Anders Sønderskov
4. Clemens Astrup (anf.)
6. Luka Callø
7. Frederik Emmery
9. Noah Ejlertzen
10. Malthe Fæster
14. Malthe Friis

Fan Cup

De fire klubber dyster også mod hinanden i Fan Cup. Og her møder et hold sammensat af AGF-fans også OB i semifinalen kl. 18.00, og vinder de den kamp, skal de spille finale kl. 19.30.

Få praktisk info om stævnet på OB's hjemmeside >>>