Få praktisk info om årets første testkamp

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 16. januar 2020, kl. 12:00

Fredag middag tester 3F Superliga-holdet for første gang kampformen i 2020, når Viborg FF gæster Fredensvang.

Kampen har kick off kl. 12.00 på kunstgræs på bane 6. Tilskuere er velkomne til at overvære kampen, og ønsker du at kigge forbi, skal du være opmærksom på følgende:

  • Adgangen til kunstgræsbanen kan på grund af igangværende flisearbejde på træningsanlægget kun ske via indgangen til AGF Tennis på Midtagervej. 
    Fredensvang _adgang
  • Vær opmærksom på, at parkering kun er tilladt på den ene side af Midtagervej. Man kan også holde på Fredensvangs parkeringsplads eller på Terp Skovvej.
  • Ved kunstgræsbanen er der er forhøjning med større flisebelagtområde ud mod Jyllands Allé, hvor tilskuere skal opholde sig. Det er ikke tilladt for tilskuere at opholde sig inde på selve kunstgræsbanen - det vil sige indenfor hegnet.
  • Der er fri entré.
  • Café Fredensvang holder åbent, så det vil være muligt at købe varme drikke m.m. før og efter kampen.

Følg med på livestream

Hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi Fredensvang, så fortvivl ikke, for du kan i stedet følge kampen hjemme foran computeren, på kontoret eller via telefonen. Vi livestreamer nemlig kampen på AGF TV. Transmissionen, der starter samtidig med kampen, kan gratis findes her >>> på vores Facebook-side. Samtidig kan kampen også følges på vores live Twitter-konto, der opdaterer undervejs.

Testkampen mod Viborg har kampstart kl. 12.00. Vi ses!

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet