Følg træningskampe direkte

Af: AGF - 27. januar 2020, kl. 15:03

I weekenden venter opstartens fjerde træningskamp, når træningslejrens første kamp finder sted på lørdag i Portugal. Alle kampe fra Portugal kan følges direkte på livestream.

I denne uge drager 3F Superligatruppen på vinterens træningslejr i Portugal. Her venter tre testkampe i træningsturneringen, The Atlantic Cup. Først mod Slavia Pragh på lørdag den 1. februar kl. 14. Dernæst mod svenske Häcken den 4. februar kl. 21. Endelig skal der spilles en placeringskamp som en tredje kamp, hvilket bliver den 7. eller 8. februar, men her er modstanderen af naturlige årsager endnu ukendt. 

Ønsker man at følge direkte med i træningskampene fra Portugal, så er der nu mulighed for det. Ekstra Bladet har nemlig i dag offentliggjort, at de live streamer alle kampene fra The Atlantic Cup på EB.dk til deres såkaldte ++ kunder. Bemærk derfor, at det kræver et abonnement for at kunne se kampene, hvilket kan erhverves her. 

Kamera

AGF dækker naturligvis også hele træningslejren med reportager, artikler, interviews og højdepunkter på både AGF TV og AGF.dk. Vi live-opdaterer også fra træningskampene på vores Twitter; AGF LIVE.

Ønsker du at følge med i AGF TV's dækning af træningslejren, så kan du her abonnere gratis på kanalen

Se mere om The Atlantic Cup her. 

Forstyrikke (3)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet