Sådan kan du følge med i tirsdagens testkamp

Af: AGF - 20. januar 2020, kl. 11:03

Tirsdag eftermiddag spiller 3F-Superligaholdet opstartens anden testkamp, når AaB kommer en tur til Aarhus.

Efter fredagens træningskamp mod Viborg FF venter der nu 3F Superliga-truppen en ny testkamp i morgen - tirsdag, når AaB gæster Fredensvang i hvad der bliver nordjydernes første test i denne opstart. 

Kampen starter kl. 13 på kunstgræsset på bane 6. Tilskuere er velkomne til at overvære kampen. Ønsker man at kigge forbi, skal man dog være opmærksom på følgende:

  • Adgangen til kunstgræsbanen kan på grund af igangværende flisearbejde kun ske via indgangen til AGF Tennis på Midtagervej. 


  • Vær opmærksom på, at parkering kun er tilladt på den ene side af Midtagervej. Man kan også holde på Fredensvangs parkeringsplads eller på Terp Skovvej.
  • Ved kunstgræsbanen er der er forhøjning med et flisebelagtområde ud mod Jyllands Allé, hvor tilskuere skal opholde sig. Det er ikke tilladt for tilskuere at opholde sig inde på selve kunstgræsbanen - det vil sige indenfor hegnet.
  • Der er fri entré.
  • Café Fredensvang holder åbent, så det vil være muligt at købe varme drikke m.m. før og efter kampen.

Forstyrikke (1)

Følg med på livestream
Hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi Fredensvang i morgen, så kan kampen følges hjemme hjemme foran computeren, på kontoret eller via telefonen. Vi livestreamer nemlig kampen på AGF TV. Transmissionen - der starter samtidig med kampen - kan gratis findes på AGF TV på YouTube.

Samtidig kan kampen også følges på vores live Twitter-konto, der opdaterer undervejs.

Testkampen mod AaB har kampstart tirsdag den 21. januar kl. 13.00.

På gensyn!

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet