Siguna Industri & Marine rykker op som bronzepartner

AF: BJ - 21. april 2021

Efter to år som erhvervssponsor i AGF har Siguna Industri & Marine valgt at opgradere sin aftale, så handelsvirksomheden de kommende to år er bronzepartner.

Om baggrunden for opgraderingen siger Lars Skeldrup, der er indehaver af Siguna Industri & Marine:

- Vi har været meget tilfredse med de første to år som sponsor i AGF - både med vores deltagelse i netværksgrupperne og hele VIP-oplevelsen til kampene og de andre arrangementer, som følger med. Efter i en del år at have hørt under CAC Koncernen blev vi sidste år en selvstændig virksomhed med base i Hørning, og derfor har det også været oplagt for os at knytte os tættere til AGF. Vi vil gerne bakke op om Byens Hold og den positive udvikling, der er i gang, fortæller Lars Skeldrup.

Siguna Industri & Marine ApS har speciale i industri, marine og motorrenovering. Handelsvirksomheden arbejder med bl.a. filtrerings-, glideleje- og tændingsteknologi, ventilation, motorrenovering og industrielle stempelringe. 

Specielt filtre til ventilation har stort fokus, og i samarbejde med partneren Ultramare tilbyder Siguna Industri & Marine ApS grønne og miljøvenlige filtre, hvor rammerne til filtrene er tilvirket af granuleret genbrugsplast og genstøbt til nye rammer, al emballage er tillige lavet af genbrugsmaterialer. 

Læs mere om Siguna Industri & Marine på www.siguna.dk.

Koncernpartnere

+