Youssef Toutouh stopper i AGF

15. januar 2020, kl. 15:27

AGF og Youssef Toutouh ophæver samarbejdet.

Midtbanespilleren Youssef Toutouh stopper i AGF efter han og klubben i dag er blevet enige om at hæve spillerens kontrakt, der ellers løb frem til sommeren 2020. Dermed er den 27-årige offensive spiller nu fri til at søge nye udfordringer.

Toutouh kom til AGF i efteråret 2018 efter en periode uden klub, men han er i sin tid i AGF ikke lykkes med at slå igennem i 3F Superliga-truppen, hvorfor det nu efter fælles overenskomst er blevet besluttet at ophæve aftalen.

- Det er på ingen måde gået som vi havde håbet med Youssef, som vi må erkende ikke har levet op til de forventninger, vi havde til ham, da han kom til Aarhus. Trods sit store talent har Youssef haft for langt til spilletid. Så derfor har vi fundet det bedst for alle parter, at vi nu ophæver aftalen, så Youssef kan finde et sted, hvor han kan få kontinuerlig spilletid på førsteholds-niveau. Vi takker Youssef for hans tid og ønsker ham alt det bedste fremover, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Youssef Toutouh var i efteråret udlejet til den norske klub Stabæk. I sin tid i AGF nåede han at optræde i 15 kampe med et enkelt mål til følge.

Youssef Toutouh 180419-01