AGF-Brøndby er udsolgt - Kom på venteliste

Af: BJ - 15. juli 2020, kl. 14:40

Blot nogle få timer efter at billetsalget til AGF-Brøndby d. 26. juli blev åbnet, kan vi nu melde udsolgt.

Det gik ligeså stærkt som en god omstillingsmulighed til Jakob Ankersen eller Mustapha Bundu. Klokken 9.00 blev billetsalget til vores sidste kamp i Mesterskabsspillet d. 26. juli åbnet, og her blot nogle timer senere er alle billetter solgt. Billetterne blev revet væk, og det betyder, at godt 8.000 tilskuere vil bakke AGF op i jagten på klubbens første medaljer siden 1997. Tilskuerkapaciteten er som bekendt reduceret for at sikre en sundhedsmæssig forsvarlig afvikling af kampen.

Der har været et enormt tryk på billetsalget hele formiddagen. Interessen for at se vores sidste kamp i Mesterskabsspillet har været overvældende, og vi kunne helt sikkert også have fyldt Ceres Park, hvis vi havde haft normal tilskuerkapacitet. Nu bliver vi godt 8.000 tilskuere til kampen, og Ceres Park kommer også til at være tætpakket med AGF-fans på alle tribuner, så det bliver en flot kulisse til kampen mod Brøndby, siger Jesper Spangsbjerg, billetansvarlig i AGF.

Kom på venteliste
Nåede du ikke at få en billet, kan du skrive dig på en venteliste. Der kan i de kommende dage blive frigivet enkelte billetter, og dem vil vi i så fald efter tur tilbyde dem, der står på ventelisten.

DU SKRIVER DIG PÅ VENTELISTEN HER >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet