AGF-Brøndby: Information om billetsalg

Af: BJ - 13. juli 2020, kl. 19:47

I sidste runde i Mesterskabsspillet venter Brøndby IF i Ceres Park søndag d. 26. juli kl. 19.00. Der er stor interesse om kampen, og her får du nærmere information om billetsalget.

Til opgøret mod Brøndby vil kapaciteten i Ceres Park også være reduceret under hensyntagen til de retningslinjer, myndighederne har udstukket for en sundhedsmæssig forsvarlig afvikling af kampen. Der bliver plads til godt 8.000 tilskuere, og som det har været tilfældet til de foregående kampe i Mesterskabsspillet, har alle sæsonkortholdere forkøbsret til køb af billetter til reduceret pris. Der er sendt en mail med nærmere information ud til alle sæsonkortholdere om denne forkøbsret, der starter i dag kl. 18.00 og varer indtil tirsdag kl. 18.00.

Onsdag kl. 9.00 åbner billetsalget så for alle på shop.agf.dk.

Kun nummererede pladser
Til kampen mod Brøndby vil alle sæder i Ceres Park være nummererede. Man skal således vælge lige nøjagtig de pladser, man gerne vil sidde på i Ceres Park. Nummereringen skal sikre, at der er et sædes mellemrum mellem alle tilskuere, og at det er muligt hurtigt og præcist at identificere, hvem der sidder hvor, hvis det bliver nødvendigt.

Køb din billet i god tid
Til den seneste kamp mod FCM meldte vi med en time til kampstart ud, at der ikke var flere billetter i salg, selvom nogle af de nedre sektioner ikke var fyldte. Det skyldtes de forskudte indgangstider, der betød, at vi efter kl. 19.15 ikke længere kunne lukke tilskuere ind på nedre afsnit. Opfordringen herfra skal derfor lyde, at du i god tid køber dine billetter, når billetsalget starter onsdag kl. 9.00.

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet