AGF henter dynamisk kantspiller

Af: BJ / Foto: Frederik Sindberg - 13. juli 2020, kl. 18:43

AGF har indgået en fireårig aftale med Milan Jevtović, der kommer fra den serbiske storklub Røde Stjerne Beograd.

Der resterer endnu nogle runder i Mesterskabsspillet, men forberedelserne til den nye sæson er allerede godt i gang. AGF kan i dag præsentere den første spillertilgang til 20/21-sæsonen. Det er den 27-årige kantspiller Milan Jevtović, som har skrevet under på en aftale, der gælder til sommeren 2024.

- Vi har fulgt Milan gennem længere tid og har også tidligere forsøgt at få ham til AGF. Vi er glade for, at det nu er lykkedes, fordi vi får en spiller, der passer rigtig godt ind i den måde, vi spiller på. Milan er en løbestærk, konstant udfordrende kantspiller, som kan bruges i både højre og venstre side, hvorfra han er god til at sætte sine medspillere i scene og selv komme til afslutninger. Han har tidligere vist, at den skandinaviske fodboldkultur passer godt til ham, og vi forventer også, at han kan være med til at gøre en forskel for os, siger sportschef Peter Christiansen.

Milan Jevtović' gode erfaringer med skandinavisk fodbold startede i 2016, hvor han var en profil i den norske klub Bodø/Glimt. Hans præstationer førte til et salg til den tyrkiske klub Antalyaspor, hvor han dog efter et halvt år blev udlånt til Rosenborg BK. Her blev det i 41 kampe til 13 mål og syv assists, og han var blandt andet med til vinde mesterskabet og spille Europa League.

Efter Rosenborg-opholdet vendte han tilbage til Antalyaspor, men skiftede til Røde Stjerne i 2018. For den serbiske storklub står han noteret for seks mål og 3 assists i 24 kampe, og han var blandt andet med til at slå FC København ud af Champions League i 2019. Det seneste halve år har han været udlejet til APOEL Nicosia, men nu ser han frem til at igen at prøve kræfter med skandinavisk fodbold og hjælpe AGF til succes.

- Jeg er glad for at komme til AGF, og jeg ser frem til denne udfordring. Jeg vil gøre mit bedste for holdet og klubbens fans. Jeg har hørt meget godt om AGF fra Alex Gersbach, som jeg kender, og jeg har fulgt den danske liga, fordi jeg tidligere har spillet i Norge. Jeg kan ikke vente med at komme i gang og spille foran klubbens fans, siger Milan Jevtović.

Den serbiske kantspiller tiltræder medio august, når forberedelserne til den nye sæson indledes.