Billetinfo: Stadig pladser til søndagskamp

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 4. juli 2020, kl. 17:03

Det ser ud til at blive fint vejr i morgen aften til braget mod FC København, hvor der stadig er billetter at få - især på én bestemt tribune er der mange pladser tilbage.

Efter vi i går fik mulighed for igen at sælge billetter til Ceres Park - dog i et begrænset antal - har der været stor interesse for vores kamp mod FC København i morgen aften kl. 20. 

Der er dog stadig billetter at få på nogen af de nedre afsnit på Ceres Park og ikke mindst på Super1Rent Tribunen (D-tribunen).

Og i den forbindelse skal vi gøre opmærksom på, at der i morgen aften IKKE er noget udebaneafsnit, hvorfor hele tribunen er for det lokale publikum i de sektioner som den - af hensyn til retningslinjerne - er delt op i. 

Man kan altså trygt købe billetter til den tribune, hvis man stadig mangler, da den til kampen i morgen kun er til AGF-fans. 

Skærmbillede 2020-07-04 Kl . 16.13.55

Køb billetter her, hvor man også kan læse mere om de særlige corona-forholdsregler vi skal holde os til i morgen.

De regler er med til at sikre en god og sikker afvikling af kampen i sundhedsmæssige forsvarlige omgivelser.

Man kan derfor trygt tage til fodbold i morgen aften til den spændende kamp mod FC København. Og ifølge DMI behøver man ikke frygte for vejret. De varsler nemlig en fin og tør søndag aften i skoven. 

Skærmbillede 2020-07-04 Kl . 16.44.52

Så alt er lagt til rette til en flot aften med et brag af en topkamp på dagen, hvor vi igen kan invitere til fodbold i Ceres Park. 

Køb billetter her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet