Billetsalg til AGF-BIF er nu åbent

Af: BJ - 15. juli 2020, kl. 9:07

I sidste spillerunde i Mesterskabsspillet venter Brøndby i Ceres Park, og nu er det muligt at købe billetter til kampen.

Søndag d. 26. juli kl. 19.00 er der lagt op til en spændende fodboldkamp i Ceres Park, når vi sætter punktum for Mesterskabsspillet med en hjemmekamp mod Brøndby. Det seneste døgn har sæsonkortholdere, fanklubmedlemmer samt tilskuere, der har været til de to seneste hjemmekampe, haft forkøbsret, og allerede nu er der afsat en del billetter. Der er dog stadig pladser at få, og her kl. 9.00 er billetsalget åbent for alle. Så hvis du ønsker at overvære kampen, kan du altså nu købe billetter på shop.agf.dk.

KØB BILLETTER HER >>>

Der er stor rift om billetterne, og vi opfordrer derfor til, at man hurtigt får sikret sig sine pladser i Ceres Park. Billetter sælges kun online. Der er således ingen løssalg på dagen.

Nummererede pladser
Vi gør opmærksom på, at til kampen mod Brøndby vil alle pladser i Ceres Park være nummererede, så når du er inde og foretage dit køb, skal du vælge lige nøjagtig den plads, du gerne vil sidde på. Husk at læse informationerne på din billet grundigt i forhold til indgangstider.

Ingen udebanefans
Der er ikke salg til udeholdets fans. Udebaneafsnittet på Super1Rent-tribunen (D5-D6) benyttes således kun af AGF-fans, så du kan roligt vælge pladser der.

KØB BILLETTER HER >>>