Billetsalget til playoff-kamp skydes i gang i dag

27. juli 2020, kl. 9:52

Onsdag venter sæsonens sidste kamp, når vi skal kæmpe om en plads i Europa mod OB, der kommer til Ceres Park. Billetsalget starter i dag kl. 15. Kom i Ceres Park og hjælp holdet ud i Europa.

Ceres Park gjalder stadig her mandag morgen af klapsalverne og hyldesten mod holdet efter de søndag fik medaljer. Onsdag skal hjemmebanen igen genlyde af fans og forhåbentlig en sejr, når vi spiller sæsonens absolut sidste hjemmekamp, når vi skal ud i en playoff-kamp om en plads i Europa League. 

Skærmbillede 2020-07-27 Kl . 09.34.52

Kampen står mellem 3F Superligaens nummer tre og nummer syv. Derfor kan vi se frem til at tage i mod OB i kampen, der starter onsdag den 29. juli kl. 20. Billetsalget til kampen er åbnet for sæsonkortholdere, der fik en mail i aftes med yderligere informationer. 

Det åbne billetsalg starter i dag kl. 15 via AGF.dk

Her er der åbent for almindeligt salg. Bemærk, at der ikke er et udebaneafsnit og der ikke er adgang for fans af udeholdet som en følge af Covid-19 restriktioner. 

Vi håber endnu en gang, at se mange i Ceres Park til en knald eller fald kamp om en plads i Europa. Holdet fik en forrygende opbakning i aftes. Onsdag har vi brug for Aarhus en sidste en gang i denne sæson, så vi sammen kan tage en plads i Europa. 

Skærmbillede 2020-07-27 Kl . 09.42.14

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet