Billetsalget til topbrag mod FCM er godt i gang

8. juli 2020, kl. 10:13

Kampene i 3F Superligaen kommer som perler på en snor i øjeblikket. Torsdag aften gælder det AaB på udebane, og søndag er der lagt op til et nyt topbrag i Ceres Park, når førerholdet FC Midtjylland kommer på besøg.

Skal du være med i jagten på medaljer, kan du altså nu købe billet til opgøret mod FC Midtjylland. Kick off på søndag er kl. 20.00 - og som det var tilfældet til hjemmekampen mod FCK, vil der være forskudt adgang til stadion, alt efter hvor man har billet til.

KØB BILLET TIL AGF-FC MIDTJYLLAND HER >>>

Det er meget vigtigt, at du er ved indgangen i det tidsinterval der står på din billet. 

  • Skal du sidde i en sektion på et NEDRE afsnit, har du udelukkende mulighed for at komme ind på Ceres Park fra kl 18:40 til kl 19:15.
  • Skal du sidde i en sektion på et ØVRE afsnit, har du udelukkende mulighed for at komme ind på Ceres Park fra kl 19:25 til kl. 20:00.

Ankommer du ikke i nævnte tidsrum, har vi ikke mulighed for at lukke dig ind. Sæsonkort giver ikke adgang til kampen. Alle skal fremvise en gyldig billet ved indgangen.

Et sædes mellemrum - husk at holde afstand
På baggrund af erfaringerne fra afviklingen af opgøret mod FC København har vi i vores evaluering med politiet opstillet en række opmærksomspunkter. Vi indskærper i den forbindelse, at der skal være et sædes mellemrum mellem alle tilskuere - også selvom der er tale om nærtstående relationer. Der vil være tydelig markering af, hvilke sæder, der må benyttes.

KØB BILLET TIL AGF-FC MIDTJYLLAND HER >>>

Seating2

Vi opfordrer til, at du grundigt læser de informationer, der står på din billet. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet