Billetsalget til søndagens topkamp åben

3. juli 2020, kl. 14:13

Ceres Park er blevet godkendt til tilskuere efter nye corona-regler. Billetsalget til kamp søndag er nu åbnet.

Søndag er der topbrag i 3F Superligaen i Ceres Park mellem nummer to og nummer tre, når FC København kommer på besøg.

Forleden åbnede myndighederne op for, at der kan være flere tilskuere i 3F Superligaen og vi er glade for, at vi nu kan åbne billetsalget til kampen. 

Det foregår via vores billetsalg lige her >>>

Efter de relevante myndigheder har gennemgået vores nye og grundige planer for en forsvarlig afvikling af kampe med tilskuere på Ceres Park, bliver der plads til 8.300 til kampen - det er det antal vi har fået godkendelse til. 

- Efter en god og professionel dialog i dag - og en gennemgang med de relevante myndigheder - har vi nu fået godkendelse til det antal publikum som vores planer lagde op til. Og vi glæder os nu endnu mere til søndag og til igen at kunne byde publikum velkommen på Ceres Park, siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF. 

Med et begrænset antal tilskuere opfordrer vi til, at man hurtigt køber sin billet, hvis man ønsker at overvære den spændende topkamp. 

Salget foregår herfra >>> Man kan kun købe billet online og ikke ved personlig fremmøde på vores billetkontor. Og der vil ikke være billetsalg inden kampen ved vores boder. 

Bemærk, at der er et afstandskrav på en meter. Og dette gælder OGSÅ for familier og andre nære relationer. Det var et krav i godkendelsen, at afstandskravet kommer til at gælde for alle. Det er vigtigt, at være meget opmærksom på det.

Er man sæsonkortholder i AGF har man fået direkte information på e-mail.

Tilskuere , Ceres Park , Århus Stadion 281019-05

Særlige forhold
Når man har købt billet opfordrer vi til, at man løbende holder sig orienteret her på AGF.dk, på vores sociale medier og i sin indbakke. For det vil ikke være en normal fodboldkamp på søndag og der vil være flere informationer man skal kende inden kampen.


For eksempel vil der ikke være salg af mad i boderne, hvor vi kun tilbyder drikkevarer og snacks. Der bliver særlige tidspunkter man skal ankomme på og der vil være anderledes adgangsforhold, samt andre forholdsregler man skal holde sig for øje, ligesom der heller ikke vil være adgang for fans af udeholdet.

I den forbindelse henviser vi til ordensreglementet i 3F Superligaen og på Ceres Park om, at det ikke er tilladt at vise tilhørsforhold til udeholdet som for eksempel trøjer eller halstørklæder andre steder end på udebaneafsnittet, der altså ikke kommer i brug som normalt til kampen søndag. Vi opfordrer også til, at man iagttager de de efterhånden velkendte corona-forholdsregler som at huske at spritte af, holde afstand, hoste i ærmet og den slags. Og i det hele taget, at man tænker sig om og tager hensyn, så alle kan få en god oplevelse, når vi igen kan byde fans tilbage på Ceres Park.

Og kig på billetten grundigt, da den indeholder vigtige oplysninger i forhold til adgangspunkter og adgangstidspunkter. 

Instagram (31)

Køb billet til kampen her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet